Kategoriat
Arkisto Ulkomaat

Lehti vuonna 1776: Skandaali Amerikassa – Nainenkin pääsi äänestämään?

Myös Afrikan neekeri nähty äänestys paikan läheisyydessä
(NEW-JERSEY) Amerikassa, vasta itsenäiseksi julistautuneessa entisessä Englannin kuningaskunnan kolooniossa kuohuu jälleen. Tuoreen skandaalimaisen tiedon mukaan on nimittäin naisen nähty äänestävän New-Jerseyn alueen vaaleissa. Tiedetään naisia peräti olleen koko joukonkin mainitulla paikalla äänestämässä miesten lailla.
Perin juurin olivat fiskaalit asiasta tietymättömiä tahikka vaitonaisia asiasta enempää sanomaan. Lienevätkö pahalaiset harmissaan olleet, sillä lapsi taikka pahainen viitapiru ryssäkin kyllä tietää, mitä naisten osasta Sanassakin sanotaan?
Asiasta yhä mutkallisemman tekee huhu, jonka mukaan olisi Afrikkalainen musta neekeriorjakin nähty samaisella paikalla äänestys aikeissa.

9 vastausta aiheeseen “Lehti vuonna 1776: Skandaali Amerikassa – Nainenkin pääsi äänestämään?”

New-Jerseyssä Afrikkalainen. Lähdenkin tästä lähi kauppaan, en osta sieltä kuitenkaan dc levyjä, sillä niitä ei voi palauttaa.

Entäpäs kuka laski äänet? Entäs jos joku afrikanmaalainen äänesti kännykällään useita kertoja? Noissa vaaleissahan tumma voitti, mutta tuloksen ja vaalilautakunnan selvittyä vaalivoittaja ja hänen kahdeksantoista lähisukulaistaan hirtettiin humaanisti ja sovittiin että tästä sitten ei enää. Ajatelkaa, todella, miten takapajuista Ameriikassa, tuossa rusinan ja maidon maassa. Mutta ei ole hurrraamista meillä eurooppalaisillakaan: Ensimmäinen musta paavi valittiin vasta 1993!

Siis; joku afrikanmaalainen äänesti kännykällään vuonna 1776? Joskin neekeri oli edellä aikaansa, niin olikohan vaalikoneisto valmiina kännykkä-äänestykseen? Tuskinpa vaan. Sen verran takapajulaa tuo amerikanjenkkilä on.

”Kyllä, kännykällään äänesti. Sillä vasemmalla jota ei oltu Afrikan lähtöselvityksessä irtihakattu, mies äänesti myös toisen kätensä puolesta.”, vahvistaa 1. musta paavi Martin Luther Bombastus Def Jam II.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Joulupukki paljastui huijaukseksi

Mielipuolien sukuvika muutti maailmaa (SAVUKOSKI) Myyttisenä taruolentona tunnettu Joulupukki on paljastunut laajamittaiseksi huijaukseksi. Monisatavuotiseksi luultu taruolento onkin Walkerin suvun pitkäaikaisen...

Close