Kategoriat
Kotimaa Tiede

Joulupukki paljastui huijaukseksi

Mielipuolien sukuvika muutti maailmaa
(SAVUKOSKI) Myyttisenä taruolentona tunnettu Joulupukki on paljastunut laajamittaiseksi huijaukseksi. Monisatavuotiseksi luultu taruolento onkin Walkerin suvun pitkäaikaisen mielisairauden tuotos, joka paljastui Savukosken poliisin otettua kiinni suvun nuorimman vesan, Christopher Walkerin.
”Tietojemme mukaan tämä on jatkunut jo 21 sukupolven ajan. Mies napattiin, koska hänen koirasutensa oli hyökännyt Kemin-Sompion paliskunnan erotusaidalla majailleen tokan kimppuun. Tästä tämä vyyhti sitten lähti selviytymään”, kertoo Savukosken nimismies Martti Kemihaara-Vuotos.
Walker ilmoitti pidätettäessä poliisille henkilöllisyytensä olevan ”Joulupukki, vaeltava aave ja mies, joka ei kuole koskaan”, jolloin hänet passitettiin Muurolan lataamoon. Walkeria epäillään miljoonista petoksista, joissa asianomistajina ovat maailman lapset. Lisäksi poliisi tutkii epäiltyjä pahoinpitelyitä, joissa Walker olisi iskenyt jopa kolmevuotiaita pikkulapsia oikealla nyrkillään niin, että näiden leukaan on jäänyt pysyvä kosmeettinen haitta.
”Alustavissa kuulusteluissa Walker on myöntänyt teon, mutta väittänyt lasten ansainneen ”pahan merkin” tuhmuuksillaan. Että tämmöinen tauno tällä kertaa”, nimismies päivittelee.

Kyseessä pitkäaikainen myytti

Joulupukin myytti alkoi muodostua jo 1500-luvulla, kun vienankarjalaiset pororosvot hyökkäsivät Pohjois-Lapissa tutkimusmatkalla olleen englantilaisryhmän kimppuun. Pororosvot tappoivat koko seurueen, ainoastaan eräs Walkerin esi-isä suoraan ylenevässä polvessa selvisi. Hänkin sai vakavan iskun päähänsä, mutta onnistui raahautumaan turvaan suojaisaan kuruun. Sieltä hänet löysivät koltat, jotka hoivasivat miehen kuntoon.
Iskun seurauksena Walker alkoi kuitenkin pukeutua hassusti ja luuli olevansa myyttinen sankari Joulupukki. Huolimatta kolttien vastustuksesta hän siirsi harhaluulot pojalleen, jolloin jokin niksahti suvun geeneissä lopullisesti. Sama meno jatkui vuosisadasta toiseen, jonka aikana Walkerin suvun tukikohta valui Inarista aina Savukoskelle saakka.
”Voi vittu, ei vissiin oo lahjoja tulossa”, harmitteli tapahtunutta pikku-Petteri viisvee.

7 vastausta aiheeseen “Joulupukki paljastui huijaukseksi”

Lehti on täysin väärässä. Meillä on aina käynyt joulupukki, eikä se ole ollut ollenkaan Walkerin näköinen. Paremminkin meidän iskän.

Noni! Se meni saatana työpaikka joulun alla! Mistäs sitä nyt elantonsa saa? Ja ainut paikka mihin vois olla mahkuja hakee on eduskunta, mutta se taitaa olla jo tonttuja täynnä. Laihaa lohtua tosin tarjoaa se tieto, että kyllä muitakin vituttaa kun jää lahjat saamatta..

Meijän joulupukki onkin aina pukeutunut ihonmyötäisiin trikoisiin, tonttulakkiin,tekopartaan ja mustaan naamariin, eikä ole kuollut koskaan vaikka on ainakin kolmesti pois lähtiessään sammunut hankeen.

Walkerin täytyy olla myös kommunisti, kos hän pukeutuu punaisiin vaatteisiin…ja sehän on tunnetusti kommunistien väri. Tästähän kaikki voivatkin jo päätellä, että kaikki kommunistiset maat tukevat herra Walkeria. Hän on yrittänyt Joulupukkina saada joitain maita vaihtamaan hallitusmuotonsa kommunistisiksi lahjusten avulla. Walker tai kukaan hänen suvussaan ei ole kuitenkaan vielä saanut kommunismia leviämään, koska se tulee piilomainontana joka ei jää tyhmien lasten alitajuntaan. Olen myös saanut selville eräältä luotettavalta henkilöltä, että Walkerin joukot ovat soluttautuneet kaikkialle ja, että hänellä on vahvoja liittolaisia Suomen nuorison joukossa. Walkerin suku ja muut kommunistiset maat ovat huhujen mukaan keränneet sadoittain ydinohjuksia Korvatunturille ja Pohjoisnavalle. Niiden lukumäärä on suurempi kuin USA:lla ja siksi George Bush on julistanut kansainvälisen hätätilan. Ydinsota voi olla lähellä ja tämän takia Ruotsalaiset ovatkin ehdottaneet ”Joulupukin” vapauttamista ydinsodan välttämiseksi ja ehdottaneet Suomelle että Walkerille ja hänen koko suku karkotettaisiin Saharan aavikolle loppuiäkseen. Suomen hallitus ei kuitenkaan vastarinnasta huolimatta ole edes aikeissa vapauttaa Joulupukkia.

Oma sukunimeni on Walker, ja satun olemaan kommunisti (tai no ismeihin sitoutumaton laitavasuri). Yhteensattuma?

Joulupukin tontut antavat Joulupukille tuhat silmää ja tuhat korvaa, ja kun Joulupukki jakaa lahjoja, hän liikkuu salamaakin nopeammin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
16. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Tapio Kuula, Fortumin johtaja, ansiotulot 2004 n. 2 600 000 e, vero% 52 Huomenna uusi,...

Close