Kategoriat
Kotimaa

Kysely: Koskelan kannatus kääntynyt laskuun

(PETROSKOI) Luutnantti Vilho Koskelan kannatus on laskenut 52 prosenttiin, käy ilmi Research Internationalin tekemästä mielipidekyselystä. Vielä itsenäisyyspäivän aikaan Koskelan kannatuslukemat pyörivät eri kyselyissä 90 prosentin molemmin puolin.
Nykyisen komppanianpäällikön, maasotakoulun pilaaman luutnantti Lammion ja herkkäsieluisen luutnantti Kariluodon kannatus on sen sijaan hienoisessa nousussa. Lammiota tukee nyt 24 prosenttia ja Kariluotoa 18 prosenttia vastaajista. Lammion kannatus on nyt selvästi yli kusipäiden peruskannatuksen.
Itsenäisyyspäivänä tehtyyn kyselyyn nähden Koskelan suosio laski rivimiesten keskuudessa 10 prosenttiyksikköä 62 prosenttiin. Upseereiden ja aliupseereiden piirissä Koskelan kannatus säilyi liki ennallaan.
Heti ensimmäisessä tulitaistelussa menehtyneen kapteeni Kaarnan kannatus on uusimmassa tutkimussa kolme prosenttia ja alikersantti Rokan, kersantti Hietasen ja vasta kirjan loppupuolella mukaantulevan sotamies Korpelan yhden prosentin luokkaa.
Research International haastatteli kyselyyn 7.-15. joulukuuta 1400:aa JR 8:ssa taistelevaa miestä. Tutkimuksen virhemarginaali on suurimmillaan noin 2,5 prosenttiyksikköä kumpaankin suuntaan.
”Koskela komppanianpäälliköksi!” tuvan ovella mylvitään.
”Tämä ei ole mikään punakaarti, missä johtajat valitaan huutoäänestyksellä!” kuuluu Kuovin inisevä vastaus.

Yksi vastaus aiheeseen “Kysely: Koskelan kannatus kääntynyt laskuun”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti vuonna 1776: Skandaali Amerikassa – Nainenkin pääsi äänestämään?

Myös Afrikan neekeri nähty äänestys paikan läheisyydessä (NEW-JERSEY) Amerikassa, vasta itsenäiseksi julistautuneessa entisessä Englannin kuningaskunnan kolooniossa kuohuu jälleen. Tuoreen skandaalimaisen...

Close