Kategoriat
Seksivau

Ensimmäinen luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa:
Kim Gran, Nokian renkaiden toimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 1 500 000 e, vero% 53
Huomenna uusi, jännittävä luukku! Hyvää joulunodotusta!

10 vastausta aiheeseen “Ensimmäinen luukku”

Voi Kim-raukkaa! Voin oikein nähdä sieluni silmin, kuinka Kimppa on turskahtanut itkuun nähtyään veroprosenttinsa suuruuden. Pitääkö hyvää, rehriä ja ahkeraa miestä tuolla tavalla kurittaa viemällä melkein kaikki ahkeran työn tuotokset pois pikkuisen kukkarosta? Mihin tämä maailman on menossa, kun ei voi omalla työllänsä enää kunnolla rikastua? Siis sillä tavalla, että voi oikein kunnolla mällätä ja sikailla.

Mikähän on Jeesus-lapsen brändin arvo…Kristillisen kirkkokunnan yhteenlasketut tulotkin varmaan riittävät nostamaan Isä&Poika-konsernin johdon verojoulukalenterin ykköseksi (lue: kakkosneloseksi)

Olikos sillä Veera Teleniuksella muita hittejä kuin se Alla Bugatshevalta kopsattu cover-biisi?

Olkoonkin valtava summa, mutta silti yli 50% verotus pitäisi kieltää. Tai sitten heittää reippaasti 80% verokarhulle, kun sitä rahaa kerran on yli oman tarpeen niin miksei? Kyllä tuloista pitää jäädä itselle enemmän kuin verottajalle.

Isäni aina sanoo, että kyllä hän haluaisi kaikki sielut itselleen, mutta olen yrittänyt sanoa, että kyllä saatanallekin pitää jotain jättää. On se silti törkeää, jos se saatanan saatana saa yli puolet sieluista. Tuommoinen pitäisi kieltää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Allianssi hakee uusia rahoittajia

(BUSINESS CITY) Jalkapalloseura AC Allianssi etsii kuumeisesti uusia rahoittajia. Seuran taustayhdistys purki tiistaina sopimuksensa Allianssi Oy:n kanssa, jonka taustarahoittajana toimi...

Close