Kategoriat
Kotimaa

Kuuskoski vaatii kaikki videopelit ensin itselleen

(ANTARES) Mannerheimin lastensuojeluliiton (valk. Suomi) pääsihteeri Eeva Kuuskoski (ex-kesk., ex-kok., ex-Vikatmaa) vaatii kaikkien videopelien maahantuomista hänen kauttaan. Nykyisen käytännön mukaan Valtion elokuvatarkastamo voi tarkastaa pelin, jos on syytä epäillä sen sisältävän alaikäisille haitallista materiaalia.
”Vittu Call of Duty kakkosessa voi ampua käden irti, ei tämmöstä lapsille, mulle vaan. Tänne tänne tänne. Bullyssa vedän kaikkia pataan ja GTA:ssa räiskin vaan natsikytiltä päät muussiksi saatana”, ämmä kuolaa.
Kuuskoski on huolissaan pelien raaistavasta vaikutuksesta heikkolahjaisimmille ja arvostelukyvyttömimmille. Muutaman viime viikon aikana videopeleihin tutustunut Kuuskoski on henkilökohtaisesti havainnut niiden raaistavan vaikutuksen.
”Perkeleen ipanat vaan ammuskelee ja heittelee toisiaan kävyillä. Pitäis vaihtaa kävyt kranaatteihin ja kuristaa pari pahinta tapausta pianonkielellä kuten Hitmanissa, niin loppuis se väkivallan ihannointi vittupersesaatana”, myös pelien kiroiluun kannustavasta viitekehyksestä huolestunut Kuuskoski riekkuu.
MLL:n tuoreen esityksen mukaan kaikki videopelit lähetettäisiin Kuuskoskelle, joka pelaisi ne lävitse ja karsisi sopimattomat poltettavaksi roviolla. Järjestön tiedotteessa myös kiellettiin viittaamasta ennakkosensuuriin, joten jätämme sen tekemättä.

7 vastausta aiheeseen “Kuuskoski vaatii kaikki videopelit ensin itselleen”

Turhan paljon sanalatikoita. Vain kielellisesti köyhä kiroilee.
Kuuskoski on se suuria summia sijoittava vedonlyöjä, joka on lahjonut pelaajia Veikkausliigassa. Tieto!

Muutenkin, näin olen kuullut, MLL:n tyyppejä vituttaa kun lasten vanhemmilla, toisin kuin heillä itsellään, riittää rahaa ostaa aina parhaat räiskintäpelit pikku penskoilleen, jotka ei tietenkään niistä innostuneena koskaan ikinä potki ketään pihalla eikä syötä toisilleen hiekkalaatikon hiekkaa. Ei meidän (lapsen muotinimi tähän) ainakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Presidentinvaalien tunnuslaulu julki

(HELSINKI) Helsingin vaalipiirilautakunta julkaisi tänään kauan odotetun joulusinglensä. Kyseessä on versio vanhasta T. Texas Tylerin hitistä "Deck of cards". Artistivieraana...

Close