Kategoriat
Kulttuuri

Presidentinvaalien tunnuslaulu julki

(HELSINKI) Helsingin vaalipiirilautakunta julkaisi tänään kauan odotetun joulusinglensä. Kyseessä on versio vanhasta T. Texas Tylerin hitistä ”Deck of cards”. Artistivieraana esiintyy oikeuskansleri Paavo Nikula, joka kertoo jo kauan halunneensa levyttää juuri tämän teoksen:
”Aina kun näen Bjarne Kalliksen (Kd) muistan, että Raamatussa on kaksi osaa, uusi ja vanha testamentti/
Kun näen Sauli Niinistön (Kok) muistan Isää, Poikaa ja Pyhää henkeä/
Timo Soinista (Ps) muistan neljä evankelistaa: Matteus, Markus, Luukas ja Johannes/
Ja kun näen Heidi Hautalan (Vihr), muistan viittä viisasta neitsyttä. Yhteensä heitä oli kymmenen: viisi ymmärtäväistä, jotka laittoivat lamppunsa kuntoon ja viisi tyhmää, joilta ovi suljettiin”
siteeraa Nikula uutta hittisingleä heleällä äänellä.
”Kun näen Henrik Laxin (Rkp) muistan, että kuutena päivänä Jumala loi taivaan ja maan/
ja kun näen Matti Vanhasen (Kesk) muistan, että seitsemäntenä päivänä Hän lepäsi/
Arto Lahdesta (Sit.) muistan niitä kahdeksaa oikeamielistä, jotka Jumala pelasti vedenpaisumuksesta. Nämä olivat Nooa, hänen vaimonsa, hänen poikansa ja poikiensa vaimot/
Ja kun näen Tarja Halosen (SDP) muistan spitaalisia, jotka Vapahtajamme puhdisti vaivoistaan. Yhdeksän kymmenestä ei edes kiittänyt häntä siitä!”

Nikula ei enää kykene jatkamaan liikutukseltaan, vaan päättää teoksen arvokkaasti:
”Hyvät kuulijat, tämä tarina on tosi! Ja esitetään Mikki Hiiri merihädässä -sävelellä!”

5 vastausta aiheeseen “Presidentinvaalien tunnuslaulu julki”

Ja kun käännän esiin toisen puolen on siinä hiekkaa… Aivan kuten on pappatunturin polttoainejärjestelmän sakkakupissa… 1000 kilometrin huollon yhteydessä…

”Aina kun nään / Timo Soinin pään / ihmettelen, kenen perseestä se pilkistääkään”, lauloivat silmin nähden päihtyneet nuorisopoliitikot, isänmaan nousevat auringot, Kokoomuksen puoluekokouksessa.

Ykkostä ei arvota juurikaan sen takia, että se kuuluu Ollilalle ja ettei täten kukaan ehdokas korottaisi itseään hänen yläpuolelleen. Sillä katso: se, joka itsensä Ollilaksi ylentää, se alennetaan, mutta joka hänen nimessään itsensä alentaa, saa rahatukon, jolla pysyy hiljaisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
12. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Kari Stadigh, Sammon varatoimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 1 700 000 e, vero% 46 Huomenna uusi,...

Close