Kategoriat
Kotimaa

Itämaan tietäjät eivät kulkeneet Lahti-Heinola-välillä

(LAHTI) Joulun menoliikenne on tänään vilkkaimmillaan, ja suurimpia ruuhkia odotetaan iltapäivän aikana tutuille tienpätkille, kuten Lahti-Heinola-välille. Tiepalvelu ja poliisi kehottavatkin joulumatkalaisia varaamaan reilusti aikaa tien päälle.
Ennakkotiedoista poiketen kolme itäisen maan viisasta miestä, Kaspar, Baltasar ja Melkior, eivät kuitenkaan ole tänä vuonna kulkemassa Lahti-Heinola-väliä.
”Vaikuttaa aika lailla siltä, että he ottivat toisen tien”, kommentoi sivuttain liikkuvan poliisin komisario Seppo Synti-Suuri-Surkia, luottolähde jo viime vuodelta.
”Sepä minua sangen suuresti harmittaa ja sydämelleni käy”, komisario murjaisee tutkansa takaa.

3 vastausta aiheeseen “Itämaan tietäjät eivät kulkeneet Lahti-Heinola-välillä”

Tuliterä moottoritie välillä heinola-lahti varmistaisi tietäjienkin aasi-saattueen ääntänopeamman etenemisen…joku voisi vinkata…

Eduskunta on paennut joululomalle ja viranomaiset epäilevät, ettei kaikkia kahtasataa irralleen päässyttä edustajaa saada napatuksi ennen helmikuuta. Paniikin aiheutti internetin Danny-ongelma. Useat operaattorit ovat ilmoittaneet olevansa valmiita vapaaehtoisesti estämään pääsyn netin Danny-sivuille, mutta asian käsittely jäi pakokauhistuksen takia kesken. Huomenna, jos Jumala ei suo, saattaa jopa satojatuhansia dannyfiilejä hakeutua salaiseen nettiosoitteeseen http://www.vietajouludannynkanssa.fi ”Kulttuuriministeri Karpela on valmis äärimmäisiin toimiin eli kieltämään koko internetin, kunhan erityistyöryhmä on selvittänyt miltä kanavalta se tulee”, lukee kulttuurikanisterin erityisavustaja Löysä Laiskiainen paperista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
23. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Heikki Jämsänen, Fonectan toimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 3 800 000 e, vero% 51 Huomenna uusi,...

Close