Kategoriat
Kotimaa

Tsunamisuru ei kosketa vieläkään porvoolaismiestä

(PORVOO) Vuosi sitten tapahtuneen Kaakkois-Aasian luonnononnettomuuden muisto ei kosketa lainkaan porvoolaista Raimo Muurikkia. Muurikin mukaan hän ei kykene lainkaan ottamaan osaa kollektiiviseen suruun turman vuosipäivän läheisyydessä.
”Aamulla herätessä huomasin, että ei, ei sureta yhtään. Ei tunnu ahdistusta, ei tunnu epätoivoa” summaa aivan ilmeisesti täysin muista ihmisistä piittaamaton Muurikki.
Oman kertomansa mukaan kaikkiaan epäilyttävän Muurikin tilanne oli samansuuntainen jo vuosi sitten:
”Katsoin uutislähetykset, katsoin erikoishaastattelut ja luin iltapäivälehdet, mutta millään en saanut päälle kansallista surua. Sama juttu nyt: luin [Sauli] Niinistön tsunamihotellista, aion katsoa kaikki dokumentit ja muistotilaisuudet telkkarista, mutta ainakaan nyt vielä ei tunnu kyllä yhtään” toteaa Porvoon vastenmielinen tunnevammainen.

17 vastausta aiheeseen “Tsunamisuru ei kosketa vieläkään porvoolaismiestä”

Enemmän kuin tsunamiuhrit, minua surettaa tsunami Steven Seagalin käsittelyn jälkeen.

Koe nyt matkat ”pintaa syvemmältä”.
Hinnat ”pohjamudissa”.
…ja Sauli Seagal Työväen Tsunamipressana -.-

Olen tässä huomenna menossa veljien kanssa tropiclandiaan ja joka kerta kun aaltokone lähtee käyntiin, kuulu huuto ”Akiiiii!!”

(FIFA) Kansainvälinen jalkapalloliitto on päättänyt, että vastedes ”aaltojen” teko katsomoissa on kiellettyä. Kotijoukkueita tullaan ankarasti rankaisemaan kannattajiensa huonosta käyttäytymisestä.
Vastaavasti Suomi on jyrkästi kieltäytynyt koskemasta arkkitehtuurin merkkihenkilöönsä: ”Alvariinsa saisi korjailla historiankirjoja”.

Miksihän se on niin vaikea hyväksyä että joku VOI tuntea myötätuntoa luonnonkatastrofin aiheuttaman kärsimyksen edessä?

25.1.2005: Pakokauhu Mandhara Devi-temppelissä Intiassa, 250 kuollutta.
6-13.2.2005: Tulvat, lumivyöryt, maanvyörymät tappoivat 1400 ihmistä Afganistanissa, Intiassa ja Pakistanissa.
22.2.2005: 612 pääsi päiviltä maanjäristyksessä Iranissa.
28.3.2005: 1313 menetti henkensä maanjäristyksessä Sumatralla.
Huhtikuuhun 2005 mennessä 280 potkaisi tyhjää Angolassa tappajaviruksen ansiosta.
Kesäkuussa 2005 536 kiinalaista heitti veivinsä tulvissa.
26.7.2005 tavanomaisen monsuunisadeviikon loppusaldo oli 1000 uppeluksiin vaipunutta länsi-Intiassa.
Elokuussa 2005 ilmoitettiin että kuivuuden ansiosta 3.6:a miljoonaa nigeriläistä uhkaa nälänhätä.
29.8.2005 Hurrikaani Katrina pisteli 1323 henkeä mullan alle Lousianassa ja Mississippissä.
1-5.10.2005 Hurrikaani Stan näytti närhen munat. Ohukainen lyttäsi Keski-Amerikassa yli 2000 henkeä mutakakulla naamaan.
2.10.2005 Allah oli jälleen suuri. 80 000 pakistanilaista potkaisi tyhjää kun maankamara katosi alta.
Mutta onneksi millään tällä ei ole mitään merkitystä, ei vietetä hiljaisia hetkiä, ei sytytetä kynttilöitä, ei pidetä muistojumalanpalveluksia, ei järjestetä sankarivainajien siunaustilaisuuksia, ei kerätä rahaa katastrofiapuun kadunkulmissa, ei soiteta surumusiikkia radiossa, eikä lähetetä Eero Huovista puhumaan pehmeitä, koska kaikki nämä kuolleet olivat jotain saatanan vinkuintiaaneja ja neekereitä, eivätkä kunnon valkoisia ihmisiä ja Jumalan apostoleita kuten Pyhät Miehet Aki Sirkesalo ja Sauli Niinistö. Hallelujaa! Huutakaa Hallelujaa! Luojan kiitos että sitä ei sattunut meille, eikä meidän tarvitse sillä mieltämme vaivata! Huutakaamme todellakin Hallelujaa, sinäkin siinä, sinä Eero Huovinen kanssa!

Enpä oikeen ymmärrä kun linkitettiin tänne eräässä yhteydessä. Mutta olipa kyse sunamista tai mistä tahansa asianosaisia koskettavasta onnettomuudesta niin kyllä se koskettaa. Olen tunteellinen ihminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Itämaan tietäjät eivät kulkeneet Lahti-Heinola-välillä

(LAHTI) Joulun menoliikenne on tänään vilkkaimmillaan, ja suurimpia ruuhkia odotetaan iltapäivän aikana tutuille tienpätkille, kuten Lahti-Heinola-välille. Tiepalvelu ja poliisi kehottavatkin...

Close