Kategoriat
Ulkomaat Urheilu

Turkki innolla kohti uusia haasteita

(ANKARA) Eilinen karvas tappio jalkapallon mm-karsinnoissa ei hyydyttänyt turkkilaisten kiinnostusta lajia kohtaan. Kovassa jalkapallobuumissa elävä maa tähyää jo kohti uusia haasteita, katseet on käännetty seuraavaan otteluun.
”Pelaamme seuraavaksi Itävaltaa vastaan Wienissä. Meillä on ollut vuosien varrella useita tasaisia kamppailuja”, toteaa Turkin päävalmentaja Suleiman II ja nostelee ruutitynnyreitä rattaille. ”Luvassa on periturkkilaiseen tapaan reilua meinikiä”, hän lupaa.
Itävallassa ei vielä tänä aamuna tiedetty mitään tulevasta ystävyysottelusta. ”Mitä vittua?” Itävallasta kommentoitiin puhelimitse Lehden toimittajalle. ”Puolan kuningas, paavi? Auttakaa nyt joku”, hätääntynyt ääni jatkoi.

2 vastausta aiheeseen “Turkki innolla kohti uusia haasteita”

Jos otetaan unioniin vain turkkilaiset naiset? Niiden käsien karvaisuusaste on varmasti riittävän pieni vaativimmallekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Matti Vanhanen ilmoitti uusista fanituskohteistaan

(JALASMÖKKI) Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen ilmoitti keskiviikkona muutamista uusista asioista, joista hän omien sanojensa mukaan pitää. Vanhanen on aiemmin ilmaissut...

Close