Kategoriat
Arkisto

Lehti 1692: Lähes puolet massachusettslaisista hyväksyy kidutuksen

(SALEM) Lähestulkoon puolet Massachusettsin osavaltion asukkaista hyväksyy kidutuksen käyttämisen noidiksi epäiltyjen kuulusteluissa. Tuoreen tutkimuksen mukaan joka kolmas hyväksyisi peukaloruuvien ja venytyspenkin käyttämisen joskus. 12 prosenttia sallisi niiden käytön usein ja lisäisi listaan myös erilaisin terävin esinein suoritetut kidutuksen muodot.
Sallivimpia kidutuksen suhteen olivat tutkimuksessa luku- ja kirjoitustaidottomat, uskonnolliset fanaatikot sekä hullut. Monet kirjoitustaitoiset uskoivat toisaalta, että koko keskustelu kidutuksesta on sinällään käsittämätön.
”Herran tähden! Tässä siirrytään pian 1700-luvulle. Ei voi olla totta, että enää edes keskustellaan kidutuksen sallimisesta! Mitä ihmeen psykopaatteja täällä oikein asuu” hämmästelee kirjoitustaitoinen maanviljelijä ja ravintoloitsija John Proctor. ”Vitun hullut idiootit!” hän jatkaa.

Tuloksia
syntyy

Puukkoa Noidille ry:n puheenjohtaja Cotton Mather uskoo toisaalta, että kidutuksella voidaan saada elintärkeää tietoa. Hänen mukaansa kidutusta tulisi harjoittaa mahdollisimman usein.
”Kyseessä ovat ihmishenget ja sielut, joita voidaan pelastaa jo kevyellä kidutuksella. Jos Jumala ei olisi halunnut meidän kiduttavan muita, ei hän olisi antanut meille tulta ja terästä” muistuttaa Mather:
”Emmekä me koskaan kiduta erehdyksessä viattomia. Loppujen lopuksi tunnustuksen saamisessa on kyse ainoastaan kiduttajan jaksamisesta. Kyllä sitä syyllisyyttä sieltä alkaa löytyä parin- kolmen viikon jälkeen itse kultakin epäillyltä.”

7 vastausta aiheeseen “Lehti 1692: Lähes puolet massachusettslaisista hyväksyy kidutuksen”

Kerrassaan hyvän maun vastainen kirjoitus. Yhdysvaltalaiset ovat aina olleet ja tulevat vastaisuudessakin olemaan kidutusta vastaan. Tämä vain siinä tapauksessa, jos kidutukseksi ei lasketa sähköshokkien antaminen, maku-, tunto-, kuulo- ja hajuaistien riistäminen ja yleinen turpiinveto.
Hävetkää!

Hyväksyvätkö Massassasuchesilaiset vanhan kunon ultraväkivallan, veljet, niin että toveri veri valuu?

Juuri saamamme tiedon mukaan kolme neljännestä massachusettslaisista hyväksyy sähköiskujen antamisen sukupuolielimiin. Kunhan sähkö ensin keksittäisiin.

Ne sähköshokit sukupuolielimiin tosin sallitaan vain naimisissa oleville eri sukupuolta oleville pareille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Turkki innolla kohti uusia haasteita

(ANKARA) Eilinen karvas tappio jalkapallon mm-karsinnoissa ei hyydyttänyt turkkilaisten kiinnostusta lajia kohtaan. Kovassa jalkapallobuumissa elävä maa tähyää jo kohti uusia...

Close