Kategoriat
Kotimaa

Seppo Nevalan äidille lupa poikansa kännykän kuunteluun

(MIKKELIN TORI) Suojelupoliisin päällikkö Seppo Nevala joutuu tulevaisuudessa erityistarkkailuun. Erilaisista tuhmuuksista ja piruudenteoista epäilty Nevala joutuu asennettumaan matkapuhelimeensa laitteen, jonka avulla valtakunnansyyttäjän määräämä valvoja pystyy tarkkailemaan Nevalan toimia. Tehtävää ryhtyy hoitamaan Nevalan äiti Ritva, joka on huolissaan poikansa edesottamuksista.
”Tuolla se riekkuu pitkin kyliä minkä lie poliisiylijohtajien ja operatiivisen osaston päälliköiden kanssa, eikä koskaan tiedä millä asioilla liikutaan. Kerran esimerkiksi yhytin pojat laatimasta syytekirjelmää Per Saukolle vaimonsa Anun hautarauhan rikkomisesta”, pojalleen aiempaa tiukempaa kuria pitävä Nevala puhisee.
Seppo Nevala ei halunnut kommentoida tapahtumia, mutta kertoi Lehden toimittajalle ”tietävänsä missä tämä asuu ja kenelle on viime viikkoina soittanut”.

4 vastausta aiheeseen “Seppo Nevalan äidille lupa poikansa kännykän kuunteluun”

Myös eläimiinsekaantumista ja avionrikkomista epäillään; Saukkojen koira Peni vain tarjosi takapuoltaan kun päällikkö tuli tapaamaan rakastajatartaan Auli Saukkoa, jolle päällikön vaimo oli parhaillaan esittelemässä yksityisetsivän ottamia kuvia.

Onko se meidän Seppo taas olluna pahanteossa? Voi kauhiata, kun ei siihen pieneen päähän meinaa millänsä saada kuria iskostettua. Kaikkeni minä olen yrittänynä ja parhaani olen tehny!

Onko Sepposepolla vielä soittoäänenä ”Sukkula anukseen”?? Vai jo moterni ”Niinistö Niinistö Niinistö”? Voi kuinka vielä nuorena tyttönä, vain 18-vuotiaana, Sweppo niin sulosti näytteli parioven toista puoliskoa joulukuvaelmassa. Sitä joka ei auennut. Saukoissa on taipumusta PR eli Per Rectum-alalla, Avo Viemerö-Aukko on Tukholmassa mainostoimistossa tuseeraajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohusarjassa kotirouvat uuteen uskoon ja rahoiksi

Pimp My Wife Suomeen ensi vuoden aikana Yhdysvaltojen MTV:llä suuren suosion saavuttanut Pimp My Wife -tv-sarja saataneen suomalaistenkin nähtäville vielä...

Close