Kategoriat
Urheilu

Naisten MM-painonnostossa huipputuloksia

(DOHA) Qatarissa järjestettävissä painonnoston MM-kilpailuissa on jälleen tehty hurjia tuloksia. Etenkin ”naisten” sarjoissa on rikottu ennätyksiä tuhkatiheään.
Tähän asti kovimmasta tuloksesta on vastannut Kiinan Liu Xiaoping, joka nosti naisten alle 48 kilon sarjassa painoaan 23 kiloa yhden vuorokauden aikana, ja rikkoi näin entisen ennätyksen yli viidellä kilolla. Kakkoseksi jäänyt Saksan Lars-Brigitte Grönemeyer hävisi Xiaopingille kahdeksan kiloa sekä henkensä.
Myös kotimaan maisemissa on viime päivinä tehty kovia nostotuloksia. Fortumin Mikael Lilius nosti miljoonaoptiot, suunnittelija Ristomatti Ratia nosti aisan ja kannattelee sitä edelleen ja vieraileva runoilijatähti Puskin nosti idioottipoikansa taas kerran tuolille.
Suutaripiireissä puolestaan odotellaan huolestuneina Euroopan keskuspankin koronnostopäätöksiä.

4 vastausta aiheeseen “Naisten MM-painonnostossa huipputuloksia”

Kullankaivajien painonnostossa hipputuloksia
Kullakaivajien painonnostossa Ivalon Tankavaarassa nostettiin hipputulos. Jänkä-Matin iltapäivällä tekemä ennätys oli 35 grammaa. Seuraavaksi tulleet nostivat 5 ja 3 grammaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
SAK Nokia haluaa turvaa työsuhteisiin

Huomenta! Lähetän liitteenä kannanoton jonka haluan lehdessänne julkaistavan. Terveisin Pirjo Laitinen SAK Nokian paikallisjärjestön puheenjohtaja Luottamusmiehille turvaa Viimeaikaiset luottamusmiesten irtisanomiset...

Close