Kategoriat
Muut

Ulkoministeriö tiedottaa lintuinfluenssasta:

Valtionhallinto on julkaissut oheisen tiedoksiannon pandemian ehkäisemiseksi. Siihen tutustumista ja sen pitämistä käsillä suositellaan.
– EU:n elintarvikevirasto EFSA muistuttaa tuoreessa tiedotteessaan, että kaikki siipikarja on hyvä tappaa ennen syömistä.
– EU on jo aiemmin kieltänyt venäläisten höyhenten tuomisen ruoaksi ja unionin ulkopuolelta tuotujen lemmikkilintujen käyttämisen karjan rehuna.
– Monissa jäsenmaissa rajoitetaan jo lintufarmarien kosketusta luonnonvaraisten lintujen kanssa. Etenkin suojelluille linnuille halutaan taata rauha farmarien kosketteluilta.
– Tarja Turusen eroon Nightwish-yhtyeestä ei liity epäilyjä lintuinfluenssasta. Terrorismiepäilyjä ei voida sulkea pois.
– Lahden Pelicansin valmentajan eron taustalla on lintuinfluenssa. Vielä on kuitenkin epäselvää, onko kyseessä ihmiselle vaarallinen H5N1 -tyyppi.
– Valtionhallinto suosittelee, että vanhoista uutisista viivataan yli sana ”terrorismi” ja se korvataan sanalla ”lintuinfluenssa”
– Valtionhallinto toivoo, että mikäli lintuinfluenssasta vitsaillaan, vitsit olisivat edes hauskoja. Erityisesti tulisi välttää yksittäisten raakojen ideoiden listaamista yhden halvan naurun toivossa.

4 vastausta aiheeseen “Ulkoministeriö tiedottaa lintuinfluenssasta:”

(Birdland) Laulu- ja soitinyhtye Yölinnun keikkoja ei ole peruttu lintuinfluenssan takia, kertoo edesmennyt tiedottaja ”Lady bird” Johnson. Suomen Tilhitoimiston mukaan Johnsonin edesmeno ei liity lintuinfluenssaan. Nightwish-yhtyeen elossaolevat jäsenet on sen sikaan laitettu karanteeniin koska julkisuudessa käyty yksityiskirjeenvaihto alkaa muistuttaa linnunaivoisten toimintaa.
Tintti-sarjakuvien lukemista suositellaan toistaiseksi rajoitetettavaksi ja puhuvien papukaijojen sanomisten uskomista tulee välttää kaikin keinoin.
”Bööd bööd bööd, bööd is the wöörd – surffiiin böörrrd”, vakuuttaa Helsingin diakonikissalaitoksen ornitologian oppituolin edeskäypä Robin Williams orreltaan.

Olen lintu, minut yritettiin polttaa, mutta karkasin. En saa edes EU:n tukea. YK:kin välttelee kuin ruttoa. Minua ei päästetä edes sossuun. Latelin jopa huonoja vitsejä kiinnittääkseni valtionhallinnon huomion, mutta turhaan. Harkitsen itsemurhaa. Onko tällä palstalla kenties kohtalotovereita?

Erityisesti on nyt syytä valistaa lentomatkustajia, että ”lintuinfluenssan” mainitseminen milloin tahansa tarkastusalueelle siirtymisen jälkeen tai lennon aikana otetaan erittäin vakavasti. Samoin kaikki ilmeet tai eleet joilla voidaan viitata esim. nuhaan tai muuhun tartuntatautiin, tullaan käsittelemään välittömästi sijoittamalla tautivaaralla uhkaileva matkustaja karanteeniin ja käsittelemään UV-valolla, kloorilla ja vetyperoksidilla.
Tutkimme myös mahdollisuutta käsitellä kaikki maahanpyrkijät heti koneesta ulos astuttaessa puhdistusaltaissa. Pelkkien jalkineiden käsitteleminen ei tule kyseeseen, koska nythän on kyse hirveän tuhovoimaisesta patogeenista, eikä mistään pikkunuhaa aiheuttavasta SARSista.

Porvarimedia käyttää mätäkuun uutisointia ja propagandaa harhauttavana tekijänä lintuinfluenssan suhteen, tiedotusvälineet peittelee asiaa viimeiseen asti, ettei luoda ”lintuinfluenssa hysteriaa”. Valtakunnallinen rokotteidenkin toimitus kestää ja kestää, tuskin niitä köyhimmälle kansanosalle annetaankaan. Asenteella ”Heikoimmat ja köyhimmät kuolee pois”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nightwish-kohu puhuttaa kansaa

(PARKANO) Kohu Nightwish-yhtyeen ympärillä sai uusia piirteitä keskiviikkona, kun parkanolainen betoniraudoittaja Kari-Kari-Kari Tapio esitti asiasta oman näkemyksensä. Tapio otti erityisen...

Close