Kategoriat
Muut

Tee-se-itse juttu lauantaiksi

Hyvä lukija. Edessäsi on Lehden uuden, innovatiivisen ja mullistavan sisältöpalvelun, tee-se-itse-jutun, ensimmäinen julkaisu. Annamme seuraavassa käyttöösi uutisaiheen, tapahtumapaikan sekä muutamia muita tarpeellisia faktoja, joiden pohjalta voit rakentaa aivan ikioman kansalaisjournalistisen tuotteesi. Muistathan, että voit vapaasti lisätä uutiseen henkilöitä, asioita ja esineitä journalistisen harkintakykysi mukaan.
Muistathan käyttää journalistin valtaasi vastuullisesti. Jos otat, et aja! Tämän viikon tee-se-itse-jutun rakennuspalikat ovat seuraavat:
Uutisaihe: Vaalikampanjat
Tapahtumapaikka: Nakkilan Esso
Pakolliset henkilöt: keskustan puoluesihteeri Eero Lankia, Signor Ugarte
Edellytetty sitaatti: ”Itse asiassa se on täytekynäni, hyvä rouva.”
Kunnioittavasti teidän kaikkien,
August Elokuu
Kirjoittaja lienee.

8 vastausta aiheeseen “Tee-se-itse juttu lauantaiksi”

Luuleeko toimitus oikeasti että Lehteä lukee joku jonka sanavarastoon kuuluu niinkin erikoisia sivistyssanoja kuin Nakkila, puoluesihteeri tai lihapullat? Toiveajattelua.

Presidenttipeliä Satakunnassa
(NAKKILAN ESSO) Keskustan puolueshiteeri Eero Lankia avasi sunnuntaina näyttävästi Satakunnan alueen vaalikiertueensa. Keskustan Presidenttiristeilyltä Ms. Romantikalta juuri saapunut kansanedustaja esitteli mersunsa takakontin sisältöä uteliaille kuskina toimineen sotilaspukuisen nuoren miehen tankatessa autoa. Risteilyltä olikin mukaan tarttunut varsin runsas ja monipuolinen valikoima alkoholijuomia.
Erityistä huomiota herätti maanläheisen kansanedustajan hilpeästi nesittelemä ”joulukalenteri”; 24 pullon olutkori jossa viimeisessä raossa oli hieno Pilsner Urquel – pullo. Muut 23 ”luukkua” sisälsivät kolmoskarhua.
Paikalle saapui Lehden toimitusavustajan lisäksi kuusi paikkakuntalaista, joka on varsin suuri osuus 5859 asukkaan kunnassa. ”Jos helsingissä tulee yhtä suuri osuus, saat odottaa puolta tuhatta kuulijaa!”, Lankian nuori eduskunta-avustaja Petri Multiainen huudahti innostuneesti auton takapenkiltä taskulaskin kädessä.
Halattuaan keskustan kannattajaksi ilmottautunutta sairaanhoitaja Hertta Kuusasta vastasi edustaja nuoren naisen vakavaan tuijotukseen “Itse asiassa se on täytekynäni, hyvä rouva.”
Syyksi vierailuun satakunnassa Lankia ilmoitti olevansa matkalla Säkylään. ”Tapaan prikaatin komentajaa, Eversti Markku Ahertoa tänään saunan merkeissä”, Lankia totesi ja muistutti kuulijoille yhtäkkisen vakavailmeisenä olevansa reservin kapteeni ja puolustusvaliokunnan jäsen ja ottavansa maanpuolustusasiat erittäin vakavasti. Sierra Leonelaisen nuorukaisen Signor Ugarten esittämään kysymykseen keskustan Natolinjauksesta Lankia vastasi napakasti ”Natokeskustelu tässä maassa on ihan onnetonta. Lisää vakavaa keskustelua tarvitaan. Kansalaiskeskustelua ja ihan muuten vaan keskustelua. Keskustelu on tärkeää demokratiassa.”

Hyvä Lehden toimitusväki!
Mitäs helevettiä tämä on!
Olen jo pidemmän aikaa (juuri huomasin) pohtinut, miksi oikeassa laidassa olevan Arkiston kuukaudet ovat kirjoitettu englanniksi? Oletteko kenties pöllineet lähdekoodin joltain toiselta sivustolta, ettekä ole missään Lehden historian vaiheessa huomanneet, että ne ovat rapakon-taka-kielellä? Vai onko kenties kyseessä aikomus siirtyä suuremmille markkinoille, ettekä ole jaksaneet, tahi osanneet kirjoittaa kuukausia enempää enkklantia? Itse vakaasti uskon kyseessä olevan salaliitto, niin kutsuttu isosisko, joka on pakottanut Lehden toimituksen nuolemaan erään ei-nyt-ihan-paskan-valtion-mutta-paskan-kuitenkin ei-nyt-ihan-tyhmän-presidentin-vaan-aivan-saatanan-tyhmän-presidentin persettä (viittaukset Yhdysvaltoihin ja Presidentti Bushiin kirj. huom.). Olenko aivan väärässä eli oikeassa väitteissäni? Enhän olekaan paranoidi vaikka keikoilla minua kysellään?
Muuten Lehti on ihan kiva. Eli siis sillai Heidi Kyrö -kiva 😉 Enemmän sais olla sellasii kantaaottavii ja sit sellasii Cosmopolitani tyyppisii testej ja sit sellasii Demi tyyppisii kantaaottavii Orlando Bloom/Rasmuksen Lauri haastatteluj. Kiitti siis sillai vitusit jo etukätee. Hyvä lehti tää Lehti on kyl. Enhän olekaan skitsofreeninen vaikka kaikki niin sanoo kun olen yksin?
Toivon siis pikaista paranemista ja lämmintä talvea koko Laukaa-Konnevesi Lehden toimitukselle, ja tahdon jatkossakin mainoksia postilaatikkooni. Kielimuuri näkyy kuuhun asti – A tongue wall can be seen from the q. Hyvää kesänjatkoa!

(VERMO)Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun maamme ravihevosiemme parhaimmisto oli kokoontunut Vermoon, tuohon ravimaailman suurimpaan pyhättöön. Jo legendaariseksi muotoutunut lauantai-illan kolmas lähtö kumpusi taas jännitystä ja puheenaiheita seuraavaksi viikoksi. Lähtöviivalla oli muunmuassa Jorma Kontion ohjastama ”Keskustan puoluesihteeri Eero Lankia” ja Antti Teivaisen luotsaama ”Sirpan kolmas keskenmeno”.
Lähtölaukauksen jälkeen ”Keskustan puoluesihteeri Eero Lankia” nelisti kärkeen, mutta sijoituksista kamppailu oli raakaa. Vedonlyöjien suosikki ”Signor Ugarte” sortui laukkaan heti lähtösuoralla ja joutui keskeyttämään. ”Signor Ugarte” on sama hevonen, joka veti Mobutu Sese Sekon virkaanastujaisvaunua aikoinaan. Tällä kertaa sen rahkeet eivät ikävä kyllä kantaneet.
Saavuttaessa viimeiseen mutkaan, jota ravipiireissä mukana olevat kutsuvat nimellä Nakkilan Esso, ”Keskustan puoluesihteeri Eero Lankia” oli joutunut antamaan ykköstilansa ”Itse asiassa se on täytekynäni, hyvä rouvalle”, jota ohjasti sulkapalloilijanakin paremmin tunnettu Pontus Jäntti. Tämä sulkapalloilijalegenda pyrki viime viikolla yhdistetyn Rovaniemen kunnanvaltuustoon keskustan riveistä ja teki menestyksekkään vaalikampanjan sloganilla ”Äänestä minua”.
Loppusuoralla kävi kuitenkin selväksi, että ”Saksa”, ohjastajanaan liittokansleri Angela Merkel, voittaa. Voittokertoimeksi ”Saksalle” luvattiin 31:1, sillä Saksa on paska maa.

Täten uuden kokeilun tuloksena kirjoitetaan tuhottoman pitkiä tekstirivejä joita ei kukaan jaksa vaivautua lukemaan. Avot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kristillisdemokraatit korostavat lapsen oikeutta Päivi Räsäseen

(VANTAA) Kristillisdemokraatit vaativat lapselle oikeutta sekä isään että [search term="Päivi Räsänen"]Päivi Räsäseen[/search]. Puolue vaatii tuoreessa lakialoitteessaan, että hedelmöityshoitoja saisivat tarvittaessa...

Close