Kategoriat
Talous

Taivas fuusioituu Helvetin kanssa

(PILVEN REUNA) Taivas yllätti jälleen tänään markkinat ilmoittamalla yhdistyvänsä Helvetin kanssa. Fuusio toteutetaan vuoden 2006 lopulla. Sen seurauksena syntyy tuonpuoleisen maailman suurin sielujen huolintapalveluita hoitava yhtiö.
Fuusio saattaa vielä kariutua, mikäli EU:n kilpailuviranomaiset eivät sitä hyväksy. Markkina-analyytikko Benedictus XVI arvelee, että fuusio saattaisi johtaa määräävään markkina-asemaan. Tässäkin tapauksessa fuusio voidaan toteuttaa, mikäli uudesta yhtiöstä myydään pois joitakin toimintoja.
Uuden yhtiön nimi tullaan paljastamaan myöhemmin.
”Olemme jo palkanneet hävyttömän kalliin erikoiskonsultin miettimään yhtiölle nimeä, logoa ja rakentamaan ulkoista viestintää. Lähtökohdaksi on annettu, että uuden nimen pitäisi olla vähän latinalta kuulostavaa, kuitenkin niin ettei se tarkoittaisi mitään”, kertoo Taivaan markkinointijohtaja Pyhä Henki.
Myös suuryhtiön johtajan henkilöllisyys on vielä arvailujen kohteena. Todennäköisenä pidetään, että Taivaan nykyinen toimitusjohtaja Jumala sekä Helvetin toimitusjohtaja Saatana istuvat molemmat uuden yhtiön hallituksessa. Pääjohtajaksi saatetaan kuitenkin etsiä ulkopuolinen, johtajankykynsä jo osoittanut henkilö.
”Kyllähän se kiinnostaa”, vastasivat – vaikkei kysytty – muun muassa Jorma Ollila, Jari Sarasvuo sekä Kim Jong-Il.

8 vastausta aiheeseen “Taivas fuusioituu Helvetin kanssa”

Luonnollisesti uuden nimen mukaisen nettisosoitteen on oltava vapaa. Piru pääsee nyt niskan päälle, sillä fysiikan lakien perusteella fuusion lämpötila on lähempänä helvettiä kuin taivasta. Sivutuotteena syntyvä ektoplasma paljon lohduttaa yläkertaa.

Buddha kolmanneksi jäseneksi. Saatais nirvana samaan syssyyn. Ja olis oikein triumviraati koossa.

Neuvvvostoliitossahan porattiin maahan niin syvä reikä että pohjalta kuului helvettiin joutuneiden valitus, ja vitsin mukaan puhelut helvettiin olivat Moskovasta paikallispuheluja. Kun öljyn hinta on nyt suorastaan taivaissa, niin luonnollisin paikka pääkonttorille on siis Moskova jonne paholainen/piru on saapunut jonkun korkeakirjallisen tuotoksen mukaan joskus 1800-luvulla.
Uusista kyvyistä lupaavimpia toimitusjohtajaehdokkaita on tietenkin Kampela.

Muistaakseni taiteilija Woland seurueineen saapui Moskovaan siinä vuoden 1930 paikkeilla.

Taivaan ja Helvetin fuusio. Helvetin Triumviraatti. Ulkopuolinen pääjohtaja. Mitenkäs tämä näin tutulta kuulostaakaan?

Johan nyt on helvetti, mitäs tällaisiä taivastellaan taas. Taitaa toimittajalla olla blogit housussa. Hiukan kääntää selkäänsä ja kerneliä niin jo on piru päässyt lentoon. Jumalauta Saatana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nightwishin uusi laulaja on Timmy

(KITEE) Suomalaisen oopperahevin lippulaiva Nightwish on palkannut uudeksi solistikseen piirroshahmo Timmyn. Yhtye ilmoitti laulusolistin vaihdoksesta sunnuntaiaamuna nettisivuillaan. Aikaisemmin kehitysvammainen Timmy...

Close