Kategoriat
Seksivau

Nightwishin uusi laulaja on Timmy

(KITEE) Suomalaisen oopperahevin lippulaiva Nightwish on palkannut uudeksi solistikseen piirroshahmo Timmyn. Yhtye ilmoitti laulusolistin vaihdoksesta sunnuntaiaamuna nettisivuillaan.
Aikaisemmin kehitysvammainen Timmy on toiminut mukana South Park -televisiosarjassa ja osoittanut laulajanlahjojaan kyseisen draamasarjan jaksoissa.
Nightwish-yhtyeen säveltäjä Tuomas Holopainen myöntää, että Timmyn valinta oli helppo.
”Hänen äänensä yltää helposti kappaleidemme vaatimuksiin, ja lisäksi hänen lavakarismansa on valtava”, Holopainen kiittelee.
Holopainen myöntää, että pyörätuoliin sidotulla piirroshahmolla on joitakin vajaavaisuuksia nyt erotettuun Tarja Turuseen verrattuna. Muun muassa Timmyn sanavarasto on toistaiseksi melko rajoittunut.
”Ja tissit. Niitä Timmyllä ei ole. Toisaalta hänen asenteensa on positiivisempi.”
Rockpoliisit ovat jo tuominneet Nightwish-yhtyeen solistinvaihdoksen turhana julkisuustemppuna. 14-vuotias Nightwish-fani ja teiniangstiaan poteva Nipa Aknenaama huomauttaa, että yhtye koettaa ainoastaan kalastella kehitysvammaisten ja piirroshahmojen suosiota uudella solistillaan.
”Ja tietysti Jenkkilän valloitus on helpompaa, kun solistina on valmiiksi tunnettu hahmo”, Aknenaama huokaisee.

20 vastausta aiheeseen “Nightwishin uusi laulaja on Timmy”

Mutta Mervistä kannattaisi kouluttaa varasolisti, mikäli osa fäneistä ei muutosta niele suosiolla.

vitsi17: MITÄ KYLÄMUMMO SANOI KUN HIIPPAILI KOTIA
vastaus17: MIES, REIJITIN KAIKKI KONTSUS

Aina kun Lehti sivuaa näitä päiväLehtien myyvimpiä aiheita, kommenttipalsta muuttuu ihan kummallisen huonoksi. Vähän niinkuin SubTV:n chatiksi.

Faktaa, herra Parma. Kaikkea muuta on hauska lukea dissattavan, mutta sitten ku just se oma IhQ juttu on kritiikin kohteena, niin nousee suuri parku.

Vaikka täytyykin heti perään huomauttaa, että SubTV:n chat on minulle äärimmäisen vieras pseudokulttuurituote.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kierrätettyjä sähkeitä lauantaille

Ehdokkaat: “Vähemmän tylsiä vaaliteemoja” -- Sama vitsi kuin 28. 9. 2004, mutta korvataan kunnallisvaalit sanalla presidentinvaalit. Aatos Erkko puhui --...

Close