Kategoriat
Tiede

Päivän fakta

Jarrutusmatka kasvaa suhteessa nopeuden neliöön.

11 vastausta aiheeseen “Päivän fakta”

Nopeuden kolmio kasvaa suhteessa naapurin Corollan spoilerin leveyteen. Viisikulmiosta en ole varma.

Viisikulmio kasvaa käntäen verrallisena krokotiilikannan määrään jaettuna ensi viikon lottonumeroihin.

Viestit moderoidaan, joten älä hätäänny mikäli kommenttisi ei ilmesty heti sivulle. Yli kuukauden ikäisten merkintöjen kommentointi ei onnistu.

Viestit moderoidaan, joten älä hätäänny mikäli kommenttisi ei ilmesty heti sivulle. Yli kuukauden ikäisten merkintöjen kommentointi ei onnistu.

Autoilijat yllättivät Talven. Osastopäällikkö Jussi Talvi närkästyi syvästi saatuaan loskaa palttoolleen kadunkulmassa. Hervannan poliisi ei tutki asiaa, koska loskaaminen tapahtui Oulussa.

Kyllä Herpannan poliisin kannattaisi tutkia asiaa, kun täällä ei ole vielä ollut loskaa kadulla.

Nopeuden nelikulmio kasvaa kääntäen verrannollisesti irtosuhteessa jonkun vanhan Corollan takapenkillä, josta on raivattu hätäisesti pois talvirenkaat, jotka piti hätäpäissään talven yllätettyä sunnuntaikrapulassa vaihtaa alle, jotta sään yllättävää vaihtumista voisi taas seuraavan viikon päivitellä hississä vierusihmiselle, joka on samaa mieltä asiasta.

C-koppa Escortin nopeus kasvaa kuljettajan potenssin mukana tämän iän laskiessa 60-vuodesta lähelle 18:ta. Näin siis kelistä riippumatta.

Jos tällä tarkoitetaan, että jarrutusmatka on nopeuden neliön suhteen kasvava funktio, lauseen antama informaatio on aivan sama kuin lausahduksen
”Jarrutusmatka kasvaa suhteessa nopeuden logaritmiin.”
Eli eipä tuo matkan kasvu tämän tulkinnan puitteissa välttämättä aivan hirmuista ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Taivas fuusioituu Helvetin kanssa

(PILVEN REUNA) Taivas yllätti jälleen tänään markkinat ilmoittamalla yhdistyvänsä Helvetin kanssa. Fuusio toteutetaan vuoden 2006 lopulla. Sen seurauksena syntyy tuonpuoleisen...

Close