Kategoriat
Kulttuuri Tiede

Rock-muusikoiden elinikä noussut

Rock-muusikoiden keskimääräinen elinikä on kohonnut, selviää Kansanterveyslaitoksen tuoreesta tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan rock-muusikot elävät nykyään keskimäärin 31-vuotiaiksi, kun vielä 30 vuotta sitten kuolema niitti satoa jo 27 ikävuoden kohdalla.
”Tähän on useita syitä. Asiaan vaikuttavat varmasti ainakin terveysvalistus ja muusikoiden aiempaa terveellisemmät elämäntavat. Lisäksi nykyään markkinoilla on korkealaatuisempaa heroiinia, joten yliannostuksia ei tapahdu yhtä usein”, hahmottaa tilannetta Kansanterveyslaitoksen tutkija Pekka ”ei sukua” Mengele.
Valtioneuvosto on jo ilmaissut huolestuneisuutensa rokkareiden keski-iän kasvusta. Kulttuuriministeri Tanja Karpela lupasi perustaa työryhmän selvittämään, miten keski-ikä saataisiin kääntymään laskuun. Tavoitteena on ensi vaiheessa painaa se 30 vuoden rajan alle.
”Niihin aikoihin kun minua siitettiin, homma meni niin, että jos rokkari kuoli, siltä jäi julkaisematta ihan hyviä biisejä – mestariteoksiakin jopa. Nykyään perikunnat joutuvat rahastamaan ihan paskalla musiikilla. Tämä on vakava ongelma”, kommentoi Tavastian takahuoneelta tavoitettu Karpela.

Yksi vastaus aiheeseen “Rock-muusikoiden elinikä noussut”

Nyt, kun ÄäniteKomaljanteriTolvanat ovat pitäneet huolta siitä, että oikein lain voimalla tekijät alkavat saada maksuja kotiin enemmän, on kylläkin syytä pelätä, että muusikoiden elinikä alkaa taas laskea perisuomalaisten liikalihavuusvaivojen, ähkyn & verisuonisairauksien myötä.
Ähtärissä räjähti suutari, missä ensimmäinen ylensyönyt rock-muusikko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi järkyttyi simputusepäilyistä

(KAJAANI) Kainuun prikaatissa julkitulleet simputusepäilyt järkyttivät koko Suomen. Etenkin Lehden haastattelemat tyhmät kansalaiset ovat pöyristyneitä kuultuaan, että armeijan kaltaisessa suljetussa...

Close