Kategoriat
Kotimaa

Suomi järkyttyi simputusepäilyistä

(KAJAANI) Kainuun prikaatissa julkitulleet simputusepäilyt järkyttivät koko Suomen. Etenkin Lehden haastattelemat tyhmät kansalaiset ovat pöyristyneitä kuultuaan, että armeijan kaltaisessa suljetussa ja miltei täysin miesvaltaisessa yhteisössä tapahtuu tämänkaltaisia asioita.
”Uskomatonta”, kommentoi keski-ikäinen ihminen joka ei halua nimeään julkisuuteen.
”En olisi uskonut, että tällaista voi sattua Suomen puolustusvoimissa nykyaikana”, toteaa Anneliksi itseään nimittävä nainen kukkakaupassa.
Kajaanissa tutkitaan kahta simputusepäilyä. Kahden kantahenkilökunnan yliluutnantin epäillään syyllistyneen esimiesaseman väärinkäyttöön. Toinen epäillyistä simputustapauksista on jo jätetty syyteharkintaan.
Suomalaiskansallisen konsensuksen nimissä Lehti jättää julkaisematta toimituksen tietoon tulleen faktan, jonka mukaan melkoinen osa puolustusvoimien kantahenkilökuntaan kuuluvista miehistä on itse asiassa aivan saatananmoisia pässejä. Niinikään Lehti pidättäytyy kertomasta, että etenkin niin kutsutusta ”rottakoulusta” valmistuneet niin kutsutut ”rotat” olisivat ihan vitun idioottia sakkia.
”Ilman vanginvartijan tai sotilaan virkaa nää tyypit olisivat ite linnassa”, toteaa yliopiston nurkilta hamppua polttamasta tavattu Tiedostava Sivari.

7 vastausta aiheeseen “Suomi järkyttyi simputusepäilyistä”

Jep, onneksi Lehti sentään uskaltaa kertoa totuuden, kun muut viestimet eivät siihen kykene.

Totaalit polttaa vissiin ittensä? (Vrt. mm. RATM:n ekan levyn kannen kuva siitä Vietnamin sotaa vastaan protestoineesta munkista)

Me reservin kieltäytyjät poltamme toisinaan hihamme.
Miksi muuten homo-suvun kädellisistä aina kehittymättömimmät päätyvät töihin puolustusvoimiin?

Jiri Parma: koska puolustusvoimat edustaa juuri sitä macho-macho-elitismiä, miehen mallia. Ja jos ei tarttunut teinigootismi eikä punk-aatos puhumattakaan R&B-tahdeista, täytyy se identiteetti rakentaa sitten vaikka vähän köykäisemmistä tarpeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nightwish-uutisoinnissa virheitä

Viime päivien Nightwish-uutisointiin Lehdessä on päässyt muutamia virheitä. Virheellisesti on muun muassa väitetty, että sekä piirroshahmo Timmy että hullu, muinainen...

Close