Kategoriat
Sähkeet

Vähemmän hurmoshenkiset kirkollissähkeet perjantaiksi

Suomen evankelis-luterilainen kirkko pannaan – Tuohtunut hyvinkääläinen maarakennusurakoitsija Pekka Töpöhäntä julisti eilen Suomen evankelisluterilaisen kirkon pannaan. Erityisen suivaantunut Töpöhäntä oli kirkkoherra Monniin, kappalainen Pilliin sekä suntio Pullaan. ”Kaivattavat perkeleet kuoppia maahan muilla, vaikka se on minun hommani”, puuskahti yrittäjä ja laittoi Kari Peitsamon soimaan.
Suomen evankelis-luterilainen kirkko: pannaan – Ekumenia yltää nyt myös maksullisiin naisiin, sillä kirkko haluaa ehkäistä pappien selibaatista johtuvia ongelmia maksamalla papeilleen yhden bordellivisiitin viikossa. Uusi päätös on herättänyt hämmennystä, sillä luterilainen kirkko ei vaadi uskollisilta seuraajiltaan seksuaalista pidättäytymistä. ”Kuka tässä vaatimisesta on mitään puhunut, me ei vaan saada”, kommentoi arkkipiispa Jukka Paarma hivuttaen albansa helmaa ylös reittä.
Suomen evankelis-luterilainen kirkko, pannaan? – Seksialan ammattiliitto SALLI otti tiedon uudesta ekumeniapäätöksestä ilolla vastaan. Alan liikevaihdon arvellaan tuplaantuvan vuoden sisällä ja työsuhde-etuihin kuuluu nyt myös taivaspaikka. ”Oi Herra, kiitos sanastasi / taas kylvit meihin siemenen”, hoilasi virttä 211 Anna Salakuljetettu teeskennellen kiihottunutta.

Yksi vastaus aiheeseen “Vähemmän hurmoshenkiset kirkollissähkeet perjantaiksi”

Evankelis-luterilainen kirkko haluaa silti korostaa, että bordellivisiittejä ei makseta samaa sukupuolta oleville pareille eikä yksin eläville papeille. ”Bordellissa käynti kuuluu avioliittoon”, toisti Paarma kantansa Riekkisen nyökkäillessä himokkaasti taustalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Turvavyöpakko tulossa myös liukuportaisiin ja taksijonoihin

(HELSINKI) Turvavöiden käyttöä tullaan tehostamaan ensi keväästä alkaen. Liikenne- ja viestintäministeriön työryhmän tekemän selvityksen mukaan turvavyön käyttö muuttuu pakolliseksi muun...

Close