Kategoriat
Politiikka

Suurin osa kansanedustajista ei tiedä, mikä on 'mp3'

Gramex, BMG ja Universal sen sijaan tunnistettiin hyvin.
(VIISASTEN KERHO) Kansanedustajien enemmistö on tietämättömiä tietotekniikan termistöstä, paljastaa tuore kyselytutkimus. Sen mukaan jopa 90 prosenttia edustajista ei tiennyt, mitä tarkoittavat termit mp3, CD, vapaa tiedonvälitys, ja sananvapaus.
Sen vastapainoksi kansanedustajat tunsivat erinomaisen hyvin sellaiset sanat kuten Gramex, BMG, yritysmaailman etu sekä pieni avustus vaalikassaan 2007. Myös virsiä osattiin mainiosti.
”Totuuden henki, johda sinä meitä, etsiessämme, valkeuden teitä”, veisasi koko valtiopäiväkansa. Kysely tehtiin syyskuun alussa Arkadianmäellä uudistetun tekijänoikeuslain käsittelyn yhteydessä.

10 vastausta aiheeseen “Suurin osa kansanedustajista ei tiedä, mikä on 'mp3'”

Naulan kantaan, osui ja upposi. Toisaalta kohtahan ne ei sitten niitä virsiäkään saa veisata :S

”Viisasten” kerho tosiaan. Enpä usko että läheskään kaikki kansanedustajat ymmärtävät mistä on kyse. Rajaisivat kiellon koskemaan vain kotimaista tuotantoa – mitä tässä ulkomaisia suuryhtiöitä suojelemaan?

mp3-soitinten käyttäjistä suurin osa on tietämättömiä kansanedustuslaitoksen toiminnasta. Jopa 90 % heistä ei ole koskaan äänestänyt. Sen vastapainoksi tunnetaan hyvin termit irc, vertaisverkko, rippaus, waretus ja chat. Ei ihme että eduskunnassa ei ole yhtään kansanedustajaa joka tunnistaisi nämä termit.

Minulle on ihan sama, kunhan saan nauhoittaa videolle ensi kevään lentomäen MM-kisat. Ja kunhan on tissejä ja kaljaa. Äänestämässä käydään vain joka neljäs vuosi. Vapaa tiedonvälitys, heh heh hee.

Se on SonyBMG nykyisin. Niillä meni niin huonosti ku kukaan ei ostanu levyjä ni niiden piti phuusioitua.

Tuohan on vähän sama asia kun äänestäisi muttei katso ketkä ovat ehdokkaita ja mitä kukin kertoo itsestään ja toiminnastaan. Säätäkööt vain lakeja eduskunta-asioista ja niistä mistä jopa ymmärtää itse jotain mutta jättäisivät asiat mistä ei tiedä mitään rauhaan. Eikä mp3:sia ja vaikkapa waretusta saada koskaan kitkettyä ellei kaada koko internettiä, joten aika turhaa uhoamista tuollainen.

Ihmetyttää tuo musiikin imuroimisen vapaaksi vaatiminen nykyään. Muusikon ei siis pitäisi saada työstään korvausta? Vittuun piraattipuolue.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
MTV3:n toimittamat uutissähkeet maanantaiksi

Close