Kategoriat
Urheilu

Kovalaiselle hyvä tallipaikka

(AS OY IHANTALA) Suomalainen moottoriurheilulupaus Heikki Kovalainen on saamassa hyvän tallipaikan ensi vuodeksi, raportoivat F1-maailman avomaankurkut Lehdelle kulmilla. Lähteiden mukaan avoinna on parikin hyvää vaihtoehtoa.
Toinen, lämmitetty yhden auton paikka vapautui taloyhtiön pihapiiristä yläkerran naapureiden muutettua Lahteen. Tallipaikoista jälkimmäinen on hieman kauempana, kadun toisella puolella ja vain peltihallista, mutta siellä olisi tilaa myös moottoripyörälle ja pienet korjaustyötkin onnistuisivat paremmin. Se tuli saataville aiemman omistajan, Ontuvan Erikssonin, perikunnan kautta.
”Kadun varressa naapurin nuorisoterroristit tekisivät ajoneuvoille terrorismia, joten tallipaikka on ehdoton edellytys”, Kovalaisen kaksoisagentti kertoi.

2 vastausta aiheeseen “Kovalaiselle hyvä tallipaikka”

(PASKAHUUSSI) Kovalaiselle on ehdotettu tallipaikkaa myös Ypäjältä. ”Hessun talli olisi heti Vukelluksen Vonkauksen vieressä. Siellä hänellä olisi riittämiin kauraa sekä oma nuolukivi, jonka lisäksi hän voisi halutessaan torkahtaa mukavan pehmeisiin heiniin. Hänellä on käytössään myös norjalainen doping-lääkäri ja kaikki sallitut ja kyseenalaiset piristeet”, kommentoi hevosvalmentaja Hans Ludwig Van Vokker Ypäjältä. Nils Holgersson-Gustafsson ei kommentoinut asiaa millään tavalla. Hänen mielestään George W Bush ansaitsikin kuolla Kimi Räikkösen järjestämissä puukkohippajaisissa Thaimaan Khao Lakissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tosi tosi väsyneet työmarkkinasähkeet sunnuntaiksi

Tessit puhuttavat- Naisvaltaisten alojen tesseistä on viime päivinä kohistu kovasti. Etenkin monissa ravintoloissa tessit ovat hyvinkin näkyvästi esillä, kun taas...

Close