Kategoriat
Ulkomaat

Bush pettynyt New Orleansin kuntouttamiseen

(AMERIKKA) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush on ilmaissut närkästyksensä siitä, ettei hirmumyrskyn runtelemaa New Orleansia ja sen lähiseutuja ole vieläkään korjattu asuttavaan kuntoon. Alueella kolmannen kerran lyhyen ajan sisällä vieraillut Bush kertoi lehdistölle tiistaina, että on pettynyt paikallisten asukkaiden omatoimisuuteen.
”Tuollekin miehelle annoin juuri sata dollaria, mutta siinä se vielä vedessä seisoo raha kädessään, eikä mitään tee”, Bush valitteli sopulilauman edessä.
”Jos tällainen onnettomuus tapahtuisi meidän rajojemme sisällä, niin kyllä kunnon Jumalaa pelkäävät ja demokratiaa rakastavat kansalaisemme olisivat jo omatoimisesti rakentaneet uudet talot tuhoutuneiden tilalle”, Bush jatkoi hämmentäen toimittajat vilkuilemaan sekä toisiaan että karttojaan.
Samalla Bush korosti, että Yhdysvallat antaa kaiken mahdollisen sotilaallisen apunsa paikallisten sääolojen saattamiseksi kuriin hinnalla millä hyvällä. ”Buuum, buuum, räiskis ja plots”, kuvaili presidentin taktinen neuvonantaja Johnny Storm armeijan tulevaa taistelua seuraavaa hirmumyrskyä vastaan ylipäällikön nyökytellessä hyväksyvästi taustalla.

6 vastausta aiheeseen “Bush pettynyt New Orleansin kuntouttamiseen”

(Paris, Texas) ”I know destruction, I understand devastation”, lausahti kovasti järkyttyneeksi meikattu Yrjö dabljuu Bush toinen televisiokameroiden edessä. ”Hope you guess my name, what was puzzling you is just nature, my game”, jatkoi Bush rikinkatkuisissa tunnelmissa Lousianassa.

Jokohan on tutkittu kuinka pienellä osalla amerikkalaisista on aavistustakaan missä päin USAn kartalla New Orleans on?

siksi kaikissa mainitaankin myös osavaltio, usein kerrotaan myös naapuriosavaltiot, julkkikset ja sekä silloin tällöin maa.

Alokas! Se kyllä kirjoitetaan Kaboom! Kun venäläinen T-72 tankki vyöryy tuolta käteni osoittamasta suunnasta ja laukaisee 52mm konetykkinsä, se sanoo Kaboom. Kaikki alokkaat ja sivarit tänne kirjoittelee vaikka vain nahkatussinsa korkkia osaavat aukoa. Yy-kaa-yy-kaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kovalaiselle hyvä tallipaikka

(AS OY IHANTALA) Suomalainen moottoriurheilulupaus Heikki Kovalainen on saamassa hyvän tallipaikan ensi vuodeksi, raportoivat F1-maailman avomaankurkut Lehdelle kulmilla. Lähteiden mukaan...

Close