Kategoriat
Muut lehdet

Iltapäivälehtien hämmästyttävien skuuppien katsaus keskiviikoksi

Ylen lakko siirsi katsojia muille kanaville – Jos yksi tv-kanava on pimeänä, siirtyvät ihmiset katsomaan toista tv-kanavaa, paljastivat iltapäivälehdet Ylen työntekijöiden ulosmarssiin viitaten. ”Ihmiset eivät katso tyhjää ruutua, jos muilta kanavilta tulee ohjelmaa”, skuuppasivat sekä IL että IS.
MTV3:n lakko siirsi katsojia muille kanaville – Jos yksi tv-kanava on pimeänä, siirtyvät ihmiset katsomaan toista tv-kanavaa, paljastivat iltapäivälehdet MTV3:n työntekijöiden ulosmarssiin viitaten. ”Ihmiset eivät katso tyhjää ruutua, jos muilta kanavilta tulee ohjelmaa”, skuuppasivat sekä IL että IS.

18 vastausta aiheeseen “Iltapäivälehtien hämmästyttävien skuuppien katsaus keskiviikoksi”

Juuh, heti piti vaihtaa subtv:lle, ku kolmonen meni pimeäksi. IS, IL yms. puhuvat asiaa!

Enpäs oo tommostakaan ennen ajatellut? Kyllä on hyvä, että Suomessa ei tätä roskalehdistöä ole, vaan kaikki lehdet kirjottaa asiaa. Mistä me tämmönenkin tieto oltaisiin saatu ilman IL:ää tai IS:ää. Ällistyttävää.

Ilta-Sanomien lisätiedotus:
MARIKA FINGERROOS VAIHTOI KANAVAA!
(Uurainen)Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Aimo P. Askanpuhuja vieraili Marika ”salarakas” Fingerroosin lukaalissa tänään kello 20.02.
Toimittaja sai muun muassa selville että Marika Fingerroosin uusi salasuhde edesmenneen Urho Kekkosen kanssa on virallistettu, ja että Fingerroos vaihtoi YLE:n ohjelmalakon aikana kanavaa YLEn ykköseltä MTV 3:lle.
”Tämä tarkoittanee sitä, että Fingerroos on jättänyt YLEn ja hypännyt Alma Median petiin salarakastelemaan”, Askanpuhuja spekuloi. ”Kyllä tästä täytyy kirjoittaa kohujuttu seuraavaan viikonloppupainokseenkin!”
Marika ”salarakas” Fingerroosin ystävä Martina ”salarakas” Aitolehti oli Fingerroosin luona visiitillä, ja ilmoitti aikovansa pian aloittaa salarakassuhteen ravintoloitsija Edu Koskisen, kirjailija Jari Tervon, vihreiden kansanedustaja Osmo Soininvaaran, runoilija/ruumis Elias Lönnrotin, sekä hampurilaisravintolan muovinen mannekiini Ronald McDonaldin kanssa.
”Martina ”salarakkaalla” ja Marika ”salarakkaalla” oli myös suunnitelmissa aloittaa salainen kohulesbosuhde, mutta siitä enemmän viikonloppupainoksessa”, Askanpuhuja lopuksi tiedottaa.

Lehden lukijat kyllä tekivät poikkeuksen. MTV3:n toimittamat uutiset luettiin ja vieläpä jaksettiin kommentoidakin.

Minä ainakin huomasin vasta jälkikäteen, ettei ko. kanavilla näytetty ohjelmaa. Ilmankos seiskasta lukemani juonipaljastukset eivät tuntuneet osuvan kohdalleen.

Mitä me sitten tehdään, jos kaikki kanavat pimenevät, häh?! Marika on uranainen!

No odotamme että tiedemiehet keksivät radioon lisätoiminnon, jonka avulla radiosta saattaa nähdä paikan, jossa musiikin soittaminen tapahtuu. Pikku hiljaa radiossa aletaan näyttää ns. ohjelmia, jotka vastaavat noin 100-prosenttisesti entisen television lähetyksiä. Näin televisio on kuopattu ja uusi keksintö, näköradio, on nykyaikaa.

No herätkää ny jo pahvit. Telkkari on kuollut ja kuopattu jo aikapäivää sitten. Eihän sitä katso enää kuin toinen jalka haudassa könöttävät mummot. Päivän sana on viestintäteknologian konvergenssi, eli töllösarjat haetaan IP-letkua pitkin ja katotaan tietsikalla. Digitv oli valmistuessaan teknisesti täysin wanhentunut, kaatikselle vaan moiset romut.

Minä en olisi ihan varma siitä, siirsivätkö juuri Ylen ja Maikkarin lakot katsojia toisille kanaville. Mielestäni ei ole riittävästi selvitetty sitä, vaikuttiko esimerkiksi alkoholin veronalennus tai nelostien huono kunnossapito katsojien siirtymiseen toisille kanaville. Kysynkin nyt, mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä estääkseen katsojien massoittaisen siirtymisen jatkossa.

Sitten odotetaan että tiedemiehet asentavat uudenuutukaiseen näköradioomme tietyn piuhan, jota pitkin näköradioon voi ladata tietyistä suurista näköradiokeskuksista haluamiaan ohjelmia. Pian näköradion kuvaruutu eroaa itse pääkoneesta ja koneeseen jääneeseen lisätilaan laitetaan ns. levyjä joihin voi varastoida informaatiota, muun muassa noita ohjelmia. Lisäksi tiedemiehet tulevat keksimään tavan jolla nämä uudet keksinnöt, ns. informaatioapparaatit saa kytkettyä toisiinsa, jotta ihmiset voivat vaihdella keskenään ohjelmiansa.

Jali ja suklaatehdas -elokuvassa tiedotettiin mahdollisuudesta siirtää levyjä, kuten suklaalevyjä telkkarin kautta. Meidän telkussa ei kyllä ole tällaista toimintoa (hemmetin vanhanaikainen rakkine!). Voiko siis tulevan näköradion lisätilaan laittaa suklaalevyjä? Milloin Suomessa siirrytään tähän uuteen teknologiaan? Olemmeko jo ajastamme jäljessä? Kysyn vaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tekijänoikeuksia esitetään parannettaviksi

(LUDDA) Kansanedustajat eivät ole kaikilta osin tyytyväisiä uuteen tekijänoikeuslakiesitykseen. Monien edustajien mielestä laki ei turvaa tarpeeksi hyvin kulttuurintekijöiden oikeuksia, ja...

Close