Kategoriat
Yleisönosasto

Yleisönosastokirjoituksista

Lehti julkaisee yleisönosastolla lukijoiden palautetta sekä toisinaan kysymyksiä ajankohtaisista aiheista. Tekstejä ei julkaista sellaisenaan, vaan toimitus muokkaa niitä parhaaksi katsomallaan tavalla. Toimitus ei sitoudu kirjoittajien julkaisutoiveisiin, vaan päättää ajankohdasta itsenäisesti.
Julkaistavaksi tarkoitettuja tekstejä voi lähettää sähköpostitse tällä sivulla kerrottuun osoitteeseen. Toimitus toivoo, etteivät lukijat lähettäisi yleisönosastolle tarkoitettua perinteistä paperipostia Mannerheim-museoon tai valtiosihteeri Raimo Sailakselle.
Alkuperäisiä tekstejä ei palauteta, ellei mukana tule palautukseen tarkoitettua kirjekuorta ja sinappisilliä pikkunälkään.
toimituksen puolesta,
Heimo Näätä
kirjoittaja on karvanajolla

7 vastausta aiheeseen “Yleisönosastokirjoituksista”

Kuten Suomen MAD aikoinaan: ”Pidätämme oikeuden muokata kirjoittajien mielipiteitä niin, että ne muistuttavat enemmän omiamme.”

Lähetin edellisen yleisönosastopalautteeni liitteenä annoksen makkaraperunoita, joka tosin ei ole sinappisilliksi laskettavaa vaikka siinä sinappia onkin. Palautettani ei kuitenkaan ole näkynyt, eli ovatko perunat päätyneet postimiehen (ainakin nyt) rasvaisiin käsiin vai demokraatiaatiaako taas sorretaan ja köyhää, jonka mielipite ei toimittajarötösherroille kelpaa mutta omasta maasta noukitut makkaraperunat kyllä. Vielä niitä honkia humisee!

Karvana-jollan kehittivät muinaiset atsteekit kulkuneuvokseen tärkeille vesireiteille. Se nopeutti kaupankäyntiä ja mahdollisti aiemmin vain harvain herkkujen, kuten helposti pilaantuvien hedelmien kuljetuksen tuotantoalueilta kuluttajille. Lisääntyneen kaupankäynnin turvin atsteekki-yhteiskunta vaurastui ja kohosi joksikin aikaa seutunsa johtavaksi kulttuuriksi.
Karvana-jolla muistuttaa meille kaikille tuttua optimistijollaa, mutta se on rakennettu pääosin karvana-puun kaarnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
"En ole mikään stara"

(RYMÄTTYLÄ) Leo Sepossa ei päällepäin näy mitään erikoista. Ei jälkeäkään glamourista, maineesta tai kirkuvista fanilaumoista. Hän onnistuu astelemaan läpi lähiöravintolankin...

Close