Kategoriat
Seksivau Viikonvaihde

"En ole mikään stara"

(RYMÄTTYLÄ) Leo Sepossa ei päällepäin näy mitään erikoista. Ei jälkeäkään glamourista, maineesta tai kirkuvista fanilaumoista. Hän onnistuu astelemaan läpi lähiöravintolankin ilman, että kukaan häntä tunnistaa. Seppo vakuuttaakin, ettei hän ole koskaan osannut pitää itseään minään tähtenä tai roolimallina.
”Niin. Tuota. En minä— en minä oikein. Koulun jätin kesken kahdeksannella luokalla ja sitten ollut lähinnä ojankaivuuhommissa, että ei tässä— en minä sillä tavalla ole ikinä minään tähtenä itseäni osannut pitää ja, tuota— mistä helvetistä sä edes puhut?” toteaa hän vaatimattomaan tapaansa.
”Ja mistä te edes saitte mun puhelinnumeron? Se on kaverin luuri.”

”Maine ei saa
nousta päähän”

Hyvin arkisesti pukeutunut Seppo on kaukana rocktähteyden stereotypioista. Hän vakuuttaa, etteivät hänen juurensa ole koskaan irronneet näistä synnyinmaisemista. Eivätkä irtoa, tuokoon maailma vielä millaista menestystä tahansa.
”Ja mitä helvettiä sää kyselet? Täällä piti olla keskaria jo valmiiksi pöydässä, mutta vitut mitään ole!” summaa vaatimaton, ihailtu mies tuntojaan kotiseutuaan kohtaan.
”Pistät sää sen kaljan, vai—? Nyt mä lähden. Saatana huijarit, turhaan lähdin kotoa taas.”

”En hae
huomiota”

Miten sitten mies Leo Sepon asemassa voi pysytellä ”tavallisena”? Eikö kiusaus pieneen starailuun käy välillä ylivoimaiseksi? Sepolla on vastaus olemassa.
”Jätä mut nyt rauhaan! Jumalauta! Älä seuraa mua!”
Leo Seppo ei pidä itseään starana ja haluaa pitää yllä kontaktin myös kadunmiehiin. Parinsadan metrin päässä ravintolasta hän pieksää kansanomaisesti toimittajan ja rikkoo tämän kameran. ”Usko nyt saatana!”, muistuttaa hän leikkisästi.
Entä mitä seuraavaksi, mitä tällä suurella mutta vaatimattomalla miehellä on vielä saavutettavanaan? Onko tämän kaiken saavuttaneella enää unelmia suuremmasta?
”Äläkä saatana soittele mulle enää! Ikinä! Saatanan hiipparit” huudahtaa hän mennessään. Vielä kerran hän kuitenkin malttaa palata potkaisemaan toimittajaa hurtilla huumorilla vatsaan.
Leo Seppo esiintyy Rymättylän keskuskuopan kaivuutöissä osana arkipäivistä satunnaisina kellonaikoina. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta asiaton oleskelu työmaa-alueella on kielletty 10 päiväsakon uhalla.

4 vastausta aiheeseen “"En ole mikään stara"”

(S.P.E.D.E.) ”Kiistän ehdottomasti että olisi tullut edes uniin saati aittaani saatikka putuaariini, ei, äläkää hullutelko”, toteaa rymättyläläinen karjakko Liisu-Maaria Sormikoukku, jota yleisesti kylillä Leo Sepon salarakkaana pidetään. Suomen Puolueettomalle Ei-julkkisten Demokraattiselle Edustustolle lähettämässään tiedotteessa Sormikoukku jatkaa kiistäen koskaan käyneensä Tuurin kyläkaupassa sekä omistavansa kännykkää, johon ei ole saanut tekstiviestejä Sepolta eikä muiltakaan uroilta. Tiedote jatkaa, että Liisu-Maarian ensisingle ”Pruiit, äpyli” ilmestyy ensi kuussa ja kuvalehdet kiistelevät jo nyt Sormikoukun rohkeista kuvista, joissa karjakko huhujen mukaan poseeraa kumisaappaissa ja ilman.

Helvetin hyvä henkilöhaastattelupohja! Vaihdan vain haastateltavan kommentit, jos sopii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hamarapuolella

Hyvä herra Laatikko, You put your right foot in, You put your right foot out; You put your right foot...

Close