Kategoriat
Oikaisut

Toimitus pahoittelee artikkelien tasoa

Lehden toimituskunta haluaa esittää syvimmät pahoittelunsa julkaistavien artikkelien tason mahdollisesta laskusta kuluvan kuun aikana. Toimitus juhlii ajalla 1.8.-31.8. erään toimittajansa nimipäivää kosteissa tunnelmissa, josta syystä taso voi joissain olosuhteissa laskea noin seitsemän millin höyläämiskorkeudelle ja ajoittain noin neljään senttilitraan viskiä on the rocks -lasissa.
Tästä huolimatta toimitus toivoo, että lehden vakituinen lukijakunta pysyisi jatkossakin neljässä aika-avaruuden ulottuvuudessa eikä rikkoisi termodynamiikan lakeja, jotta MM-kisojen turvallisuus tulisi varmistetuksi. Lisäksi pyydetään välttämään paksujen vaatteiden käyttöä ja johtojen kanniskelua poliisien lähettyvillä.
Takuumiesten puolesta,
August Elokuu
Kirjoittaja on descartesilaisittain

5 vastausta aiheeseen “Toimitus pahoittelee artikkelien tasoa”

Vinkutatte koko elokuun? Ja juuri valititte ettei viina maistu. Tai ehkä viskiä ei lasketa viinaksi.

No mä jo mietinki minne se mun mies hävis. Palauttakaa se kunhan ehditte. Ei kiirettä, asuntokin on reilusti normaalia siistimpi tällä tavalla ja miehen jätöksiäkin on huomattavasti vähemmän pöydän alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Italia ottaa vetovastuun Afganistanissa, hyviä tuloksia odotetaan

No voi ei, sanovat talebaanit (KARTHAGO) Vetovastuu sotilasliitto Naton Afganistanin-tehtävästä siirtyi torstaina Italian harteille, mikä nosti toiveita ja riemumieltä Nato-leirissä....

Close