Kategoriat
Urheilu

Suomi jäi ilman keihäsmitalia myös maratonilla

(ARKADIA) Suomen MM-kisajoukkueen vaivalloinen taival sai jatkoa myös lauantain kisapäivänä, sillä myös maratonilla Suomi jäi ilman haviteltua miesten keihäsmitalia. Kovista ennakko-odotuksista huolimatta mitalitoiveet sulivat vaihteeksi aurinkoiseen säähän kuin vähäpojan jäätelötötterö.
Suomen valmennusjohto piti tilannetta kiusallisena, mutta huomautti, että kisapäiviä on vielä jäljellä, eikä miesten keihäsmitalin saavuttaminen ole mahdoton tehtävä. Erityisen toiveikkaita oltiin mitalin saamisesta loppunäytöksestä tai mediakeskuksen purkamisesta.
”Ei paineita yhden hartioille. Ei pidä syyllistää yksilöä. Kansakunnan yhteishenki. Sergelin tori”, immunisoi koko maajoukkue itsensä julkiselta kritiikiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oma kuolema pysäytti inkoolaismiehen

(INKOO) Inkoolaisen vaununpysäyttäjän Fredrik Suuren elämä koko perustavanlaatuisen murroksen viime talvena, kun hänelle läheinen ja rakas ihminen, hän itse, kuoli...

Close