Kategoriat
Muut lehdet Urheilu

Hassunhauskojen kisajuttujen lehtikatsaus lauantaiksi

Tymät kisat – MM-kisat ovat tosi tyhmät, kun liikenne on sekaisin, kaupungissa ruuhkaa ja televisiosta ei tule muuta kuin urheilua, viiltävät urheilutoimittajat terävissä kolumneissaan pitkin Suomen mediaa. Vielä tyhmempänä pidetään sitä, että avajaiset olivat ihan tyhmät. Tosi tosi tyhmää taas on se, että koko ajan sataa. ”Mutta kaikkein tyhmin on silti ulkomaalainen, joka ei ymmärrä miten kiva paikka Suomi on”, arvelee Geneerinen Kansanomainen Urheilutoimittaja.
Tosi kivat kisat – Ruotsalaiset ne vasta tyhmiä ovat, kun eivät vittumaisista ilmoista pidä, kirjoittavat kaikki suomalaislehdet lauantain numeroissaan. Erityisen tyhmänä pidetään Aftonbladetin Lasse Anrellia, joka on pässi, ruippana, paska kirjoittaja, svetisismi ja ruma, kirjoittavat lehdet rivien väleissä. ”Minä ainakin vietän juhannuksenikin päälläni kusiaispesässä vihellellen Vesivehmaan jenkkaa”, tiivistää tunnot Geneerinen Isänmaallinen Urheilutoimittaja.
Tosi tymät samoalaiset – Samoalaisurheilijat ovat läskejä ja leppoisan hölmöä porukkaa, kun eivät lentoaikatauluistakaan tiedä, pohtivat urheilutoimittajat vekkuleissa kevennysjutuissaan lehtien urheilusivuilla. Toimittajien mukaan erityisen hassua on se, kun lihava samoalaismies yrittää iskeä naisia tai syödä possumunkkia. ”En ole mikään rasisti, mutta kyllä samoalainen on hassumpi kuin pussillinen apinoita”, analysoi Geneerinen Nokkela Urheilutoimittaja kriittisessä taustajutussaan.

Yksi vastaus aiheeseen “Hassunhauskojen kisajuttujen lehtikatsaus lauantaiksi”

Papalagit eivät tunne aikaa, he eivät ymmärrä sitä, ja siksi he pahoinpitelevät sitä raaoilla tavoillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi jäi ilman keihäsmitalia myös maratonilla

(ARKADIA) Suomen MM-kisajoukkueen vaivalloinen taival sai jatkoa myös lauantain kisapäivänä, sillä myös maratonilla Suomi jäi ilman haviteltua miesten keihäsmitalia. Kovista...

Close