Kategoriat
Yleisönosasto

Samaa mieltä

Olen samaa mieltä Ritva Holopaisen kanssa, sillä kannatan jo periaatteen vuoksi kaikkia lopullisia ratkaisuja. Kysymyspalsta olisi hyvin tarpeellinen, ja se myös toisi Lehden lukemiselle paljon lisäarvoa. Lisäksi haluaisin kysyä, olenko liian lihava, kun viina ei ole maistunut koko yönä?
Tukensa antaen,
Vanja Eno

3 vastausta aiheeseen “Samaa mieltä”

Lääkäri kielsi polttamasta. Poltin kuitenkin etenijän kakkoselle.
Läh.nim. äläuskolääkäriätaihäviät

Kysymyspalsta on perseestä. Niitä mukahauskoja kysymyspalstoja on maailma jo ennestäänkin pullollan ja niissä on aina ne samat kysymykset: Olen 145 senttiä pitkä ja painan 180 kiloa, olenko homo vai lihava? Jos haluaa tahattoman huumorin sävyttämää kysymyspalstaa lukea niin suosittelen Suosikin Bees&Honey-sarjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Budjetin juonipaljastukset pillastuttivat

(KLIPPABACKE) Julkisuuteen päässeet tiedot uusimman budjetin tapahtumista ovat suututtaneet ihmisiä, jotka eivät ole vielä saaneet omaa kappalettaan hittikirjasta. "Saatana pakkoko...

Close