Kategoriat
Kotimaa

Suomen ilmatilaa loukattiin taas

Green man Simon Webster
(PORVOO) Suomen ilmatilaa loukattiin perjantaina Porvoon lähistöllä. Viranomaistietojen mukaan loukkaus oli vakava, ja se ulottui ainakin kilometrin verran Suomen ilmatilaan. Loukkaus kesti useita minuutteja, ja tiedotusvälineille luovutetun tallenteen mukaan siinä kuultiin ainakin solvaukset vitun runkkari, homo, mulkku jätkä ja paska-eunukki.
Vielä ei ole paljastettu, millä kielellä loukkaus esitettiin, mutta Lehden haastattelemat asiantuntijat Reiska ja Perse-Arska veikkaavat venäjää. Suomi harkitsee asian viemistä YK:n turvallisuusneuvostoon, EY-tuomioistuimeen sekä saunan taa.

3 vastausta aiheeseen “Suomen ilmatilaa loukattiin taas”

Ehdotan pikaisia vastatoimenpiteitä: Suomen on heti loukattava ko. valtion vesirajaa mitä tylyimmillä herjauksilla tyyliin ”Vitutsämikäänrajaole” tai ”Äitisoli”.

Meillä kokoomuksessa noille rys… ilmatilan loukkaajille näytetään miehekkäästi persettä Hornetin sivuikkunasta. Tai jos ei ole Hornettia niin saunamökin ikkunasta. No kunhan nyt jostain ikkunasta. Ja persettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Samaa mieltä

Olen samaa mieltä Ritva Holopaisen kanssa, sillä kannatan jo periaatteen vuoksi kaikkia lopullisia ratkaisuja. Kysymyspalsta olisi hyvin tarpeellinen, ja se...

Close