Kategoriat
Ulkomaat

Gazan siirtokuntalaiset muuttavat Etelävaltioihin

(ALABAMA) Gazasta lähtöpassit saaneet siirtokuntalaiset ovat löytämässä uuden kodin yllättävältä suunnalta – rapakon takaa. Yhdysvaltain siirtolaisviraston mukaan jo sadat karkotetut ovat muuttaneet maan eteläosiin ja lisää tulee kaiken aikaa. Suosituimpia ovat olleet nk. syvän etelän osavaltiot Georgia, Alabama ja Texas.
”Hei tytöt olen matkalla Alabamaan, kas mestarileipuri oon!” huikkasi ex-siirtokuntalainen David Gefillte uuden Ford-pickupinsa ikkunasta Tuscaloosan pääkadulla.
Kaupungin vastaperustetun gemeinden edustajan Neve Dekalimin mukaan siirtokuntalaisia vetävät etelään yhteiset harrastukset paikallisten kanssa, kuten mieltymys ampuma-aseisiin ja nuiva suhtautuminen oman väen ulkopuolisiin henkilöihin.
”Erityisen hyvät välit meillä on paikallisiin survivalisteihin”, mainitsee Dekalim. Etelävaltioiden tärkeäksi eduksi mainitaan myös Qassam-ohjusten vähäinen määrä.

Yksi vastaus aiheeseen “Gazan siirtokuntalaiset muuttavat Etelävaltioihin”

(ARABI) Arabin pikkukaupunki etelaisessa Georgiassa lahella Valdostan yliopistokaupunkia odottaa yleisoryntaysta mailleen. Vuoden 2000 laskennassa kaupungin vakiluku ylitti maagisen 450 hengen rajan, ja perustettavien siirtokuntien odotetaan tuovan huiman piristysruiskeen kaupungin taloudelle. Mahdollisesti keskustaan saadaan asekaupan lisaksi jatkossa myos MacDonalds, Huddle House, Taco Bell ja muut kosher-ruokaan erikoistuneet gourmet-ravintolat.
Etela kuittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjä ei aio luopua Karjalan siirtokunnistaan

(GUSH PETROSKOI) Israelin käynnistämä vetäytyminen Gazan siirtokunnista ei vaikuta Venäjän siirtokuntapolitiikkaan miehitetyssä Karjalassa millään tavalla, vakuutti maan puolustusministeriön edustaja Vladimir...

Close