Kategoriat
Kotimaa

Gallup: Suomalaiset eivät enää uskalla lentää helikopterilla

(LOCKHEED MARTIN) Suomalaisten halukkuus helikopterilentoihin on romahtanut keskiviikkoisen Copterlinen turman myötä, selviää kaikkien sanomalehtien tekemistä nettigallupeista. Arkipäiväiset matkat taitetaankin entistä useammin julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.
Esimerkiksi mänttäläinen perheenemäntä Jorma Havakka ei enää käytä helikopteria kauppareissuillaan. Myös lasten koulumatkat sujuvat tästedes polkupyörillä, Havakka lupaa.
”Näinä terrorismin aikoina, kuka enää uskaltaa sytyttää tuleen julkisia rakennuksia? Minä tiedän tehneeni”, Havakka kertoo BBC:n studiossa 1960-1970-lukujen taitteessa.
Havakan kanssa samaa mieltä näkkileivistä on halikkolainen pehtoori Riku Riihilahti.
”Mieluummin kuin helikopteria, käytän Jacques Chiracia”, Riihilahti kertoo.

2 vastausta aiheeseen “Gallup: Suomalaiset eivät enää uskalla lentää helikopterilla”

(Uppelus) ”Helikopterit on kiellettävä välittömästi”, totetaa Suomen ilmepuolustus- ja pyromaaniliiton kamreeri Niemeläinen STTlle, Euroopan Unioniin ja äidilleen lähettämässään sähkeessä. ”Ennen kuin ulkomaiset helikopterit tulivat lain löysentämisen myötä, suomalaiset hiihtivät kouluun ja töihin kesät talvet”, jatkaa Niemeläinen puhelussaan neiti Ajalle. ”Nyt on niin löysäksi mennyt kaikki, että tuskin tarvitsee housujaan ylös nostaa. Gyrokopterit, lentoveneet, hydrofonit, samaa p-sakkia kaikki”, toteaa Niemeläinen ja neiti Aika vastaa: ”Yksitoista, viisikymmentäseitsemän, viisitoista. Bingo ilmoitettu.”

Tapasin suosia sukellusvenettä vuosittaisilla mummolamatkoillani, mutta Kursk muutti kaiken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jutta Rabe tekee kohuelokuvan kopterionnettomuudesta

(UTÖ) Saksalainen tv-tuottaja ja toimittaja Jutta Rabe suunnittelee shokeeraavia paljastuksia sisältävää kohuelokuvaa Suomenlahdella sattuneesta helikopterionnettomuudesta. Raben mukaan se luulo, että...

Close