Kategoriat
Urheilu

Suomelle ei vieläkään keihäsmitalia

(HELSINKI) Suomalaismiehet jäivät pettymyksekseen myös eilen ilman keihäsmitalia. Valmennusjohto ilmaisi tyytymättömyytensä asiaan, mutta totesi kuitenkin että keihäsmiehet tekivät parhaansa vaikeissa olosuhteissa.
”Seiväshypyn finaalissa oli vielä tiettyjä mahdollisuuksia, mutta täytyy myöntää, että esimerkiksi naisten aidoilla ei enää puolimatkassa kukaan jaksanut uskoa, että tässä tulee keihäsmitali Suomeen”, summasi koko keihästiimin tuntoja Tero Pitkämäen valmentaja Hannu Kangas.
Suomen keihäänheittäjäuroot jäivät niin ikään ilman mitalia naisten kiekossa, sekä kaikilla juoksumatkoilla. Tänään lähdetään kuitenkin jälleen liikkeelle täysillä, toteaa Kangas:
”Tilanne täytyy nyt nollata ja lähteä taas vahvasti uudelle liikkeelle. Uskomme vakaasti, että tänään keihäsmitali viimein tulee.”

Yksi vastaus aiheeseen “Suomelle ei vieläkään keihäsmitalia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Gallup: Suomalaiset eivät enää uskalla lentää helikopterilla

(LOCKHEED MARTIN) Suomalaisten halukkuus helikopterilentoihin on romahtanut keskiviikkoisen Copterlinen turman myötä, selviää kaikkien sanomalehtien tekemistä nettigallupeista. Arkipäiväiset matkat taitetaankin entistä...

Close