Kategoriat
Oikaisut

Oikaisuja tuleviin uutisiin

Lehdessä lähitulevaisuudessa julkaistaviin artikkeleihin pääsee livahtamaan pari harmillista painovirhettä.
Toisin kuin toimittajamme tulee kuulemaan, puolustusministeri Seppo Kääriäinen ei kehoita häntä kouraisemaan reippaasti haarovälistä eikä myöskään ehdota salaperäistä lemmenyötä ”Kaarinan” kanssa. Lisäksi tulemme haluamaan tarkentaa kyseessä olleen leikkimielisen kisailun. Pahoittelemme.
Lisäksi tulemme käyttämään epätarkkoja määritelmiä jutussa, joka antaa ymmärtää erinäisten suomalaisten telealan yritysten toimitusjohtajien olevan hartiarakenteeltaan luisevia. Oikeampi luonnehdinta olisi stooma, neljä alastonta lähihoitajaa konttaamassa verhon takana ja huomattavan kokoinen siemennestetahra SL 300:n takapenkillä. Pahoittelemme.
Itsemme puolesta futuurissa pahoitellen,
Usko Kyykkä
HTTP/1.1 (emeritus)

4 vastausta aiheeseen “Oikaisuja tuleviin uutisiin”

“Lisäksi tulemme haluamaan tarkentaa kyseessä olleen leikkimielisen kisailun.”
Vau mikä lause! Kyllä suomen kieli on ihmeellistä..

tää on tätä, kun palkataan halpavienti ja tuontimaista kaikenkarvaisia kesäuunoja näpyttelemään jojolla kirjoituskoneita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perinteinen kesäpaniikki iski Suomeen

(BRATWURST-SAUERKRAUT) Jokakesäinen tautihysteria on jälleen iskenyt Suomeen, kertovat kaikki tiedotusvälineet. Kaikkia kansalaisia pyydetään pysymään sisätiloissa, kuuntelemaan radion ulaverkkoa ja hyräilemään...

Close