Kategoriat
Urheilu

Dementoitunut Jyrki Lumme ei muista lopettaneensa

(NÄÄSCITY) Tamperelaisen jääkiekkojoukkue Ilveksen johto on kauhuissaan, kun yksi seuran pääomistajista, 39-vuotias Jyrki Lumme, ilmestyi täysissä pelivarusteissa seuran jääharjoituksiin alkuviikosta. Lisäksi Lumme on ilmestynyt sotisovassaan myös keskellä yötä seuran toimitussihteerin suihkuun, siivoojien kaappiin ja Tammelan torille.
Lehtitietojen mukaan Lumme lupasi lopettaa huippukiekkoilun jo pari vuotta sitten. Lehden tavoittama Lumme ei muista lupaustaan. ”En muista lupaustani.”
Lumpeen manageri Ralph König kommentoi asiaa varovaisemmin. ”Tavallaan lupaushan pysyy, sillä kyse on SM-liigasta, ei NHL:stä. Kyse ei siis ole huippukiekkoilusta.”

Muutkin vanhukset kehiin

Lehden tietojen mukaan myös Jari Kurri, Esa Tikkanen, Kari Jalonen ja Suuri Cthulhu ovat aikeissa aktivoitua jälleen kiekkorintamalle.
Erityisen kiinnostuneita suomalaiset suurseurat ovat Cthulhusta, jonka taitotaso ja henkinen voima usein musertaa vastustajan. Ainoana huolena ovat hänen suuret jäähymääränsä sekä jääkiekkoareenoille koituvat vahingot.

”K’t’hoo-lhoo”
, kommentoi Cthulhu väitteitä paluustaan kentälle ja tuhoaa lähimmän kerrostalon aamuäreyttään.

4 vastausta aiheeseen “Dementoitunut Jyrki Lumme ei muista lopettaneensa”

(Wallawalla) Mel Gibson tekee suomenkielisen elokuvan – Kengurumaan oma poika, Hollywoodin enfant terrible, paavin puudeli Mel Gibson kaavailee hämmästyttävänsä elokuvayleisöjä tekemällä jälleen elokuvan, jossa puhutaan pelkästään maailmalla lähes jo kadonnutta kieltä, suomea. Viimeksihän Gibsoniitti täräytti jättipotin sadomasonisella värikuvatekniikalla tehdyllä eepoksellaan Passion of Christ, joka sai yleisöt ympäri maailman vääntelehtimään tuskasta. Elokuvassa puhuttiin vain arameaa, juudeaa ja algeberaa.
”Weel, mina jo aika huva puhu suomi, eiko perkkele juutota?”, tokaisee Gibson äkkiarvaamatta ja kertoo sitten mieltyneensä syvästi kansalliseepokseemme Kalevalaan. ”Me yks ilta drukoilla sen teitan whahells wa´im… Bruce Harlini kans. Han kerto minu kui suur kalle valla on suomilaisillle. Min heti alka tehokurssi suomi, mina soitta yks minu tuttu Timo Jutila nimi. Han ja Harlini wihti wee drukoila lisse ja Harlin tell me abot the stoori, Joukkahainen, Lemminkainen ja Mannerhaim jotka taistella Soomi puolesta vain yksi suksi jalassa ja suomi konepistoli ilman panoksi kommunismi vastaan viisteist vuotta aina to the fokin´Ural. Mina soitta heti minun business manager ja ask him organizera 100 miljoona dollars minun Christus-elokuva tuloista, me ohjata real bloody ephos with Harlin yes, ja of coors siin in finska sprooki bara”, selittää Gibsoniitti vielä silloinkin kun viimeinenkin toimittaja on jo aikaa sitten siirtynyt ilmaisen baarin puolelle.

En muista milloin viimeksi olen nauranut niin kovasti kuin tätä uutista lukiessani. Cthulhu viimeistään tiputti minut kerrosta alemmaksi.

Onhan tuo Lumme meidän seitkyt-luvun loppupuolella syntyneiden tyttöjen aivan ehdoton suosikki aina.. Erinomaisen seksikän paras pelaaja..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oikaisuja tuleviin uutisiin

Lehdessä lähitulevaisuudessa julkaistaviin artikkeleihin pääsee livahtamaan pari harmillista painovirhettä. Toisin kuin toimittajamme tulee kuulemaan, puolustusministeri Seppo Kääriäinen ei kehoita häntä...

Close