Kategoriat
Oikaisut

Oikaisuja alkuviikon uutisiin

Toisin kuin tiistain numerossa virheellisesti väitetään, Olivier Suray ei suinkaan ole AC Allianssin valmentaja vaan toimitusjohtaja. Joskin toimitus puolustelee toimiaan sillä, että mielestämme Suray on yhtä lailla joukkueen valmentaja kuin Zhenyun Ye on suoraselkäinen liikemies tai Allianssin edelliset omistajat bisnesälyn jättiläisiä.
Lisäksi maanantain uutiseemme ’Italialainen ruoka ei suomalaisten suosiossa’ oli lipsahtanut valitettava virhe. Tarkoituksemme oli tietenkin kirjoittaa ’Ranskalainen ruoka ei suomalaisten suosiossa’. Lisäksi saamiemme tietojen mukaan Lehden toimittaja Juhani Urja on oikaissut matkallaan nurmikon poikki, Heimo Näätä puolestaan on oikaissut kravattinsa.

2 vastausta aiheeseen “Oikaisuja alkuviikon uutisiin”

Missäs ovat oikaisut tuleviin uutisiin?
Metrisellä tikulla teitä silmään ja lujaa! HYI HYI!

Paavi Johannes Paavali Toinen on oikaissut koipensa, Vatikaanin ajankohtaistoimituksesta kerrotaan. ”Vielä jos kerrankin oikaisette mua niin en mä lähe ollenkaan”, toteaa Vatikaanilan ajankohtaisuutislähetti ovensuusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehtikatsaus torstaiksi

Haapa - Vapisee melkoisesti, väritys kauniin vihreä. Ei kuitenkaan vihta-ainesta. Koivu - Tunturimittarin toukat iskeneet, paikoitellen koivikko täysin paljaaksi kaluttu....

Close