Kategoriat
Ulkomaat

Karadzicin vaimo kyllästynyt sotilaiden jatkuvaan ramppaamiseen

(KUSTURICA) Sotarikoksista syytetyn serbijohtajan Radovan Karadzicin vaimo Zelen pyysi torstaina miestään antautumaan viranomaisille, koska ei enää jaksa sotilaiden jatkuvaa ramppaamista asunnossaan. Vaimon mukaan taloa pitää olla jatkuvasti siivoamassa eikä yölläkään saa nukuttua.
”Jumalauta ukko kotio sieltä Goranin luota dokaamasta tai missä oletkin hummaamassa tällä kertaa! En minä ainakaan jaksa joka päivä imuroida ja luututa lattiaa kun YK:n mokut sottaavat paikat kuraisilla kengillään. Sitten ne kääntävät talon ympäri eivätkä edes päivää sano. Seriffin luokse nyt eikä kohta!” sanoi Zelen paikallisen televisiokanavan lähetyksessä.
”Ja auta armias jos koko palkkasi olet tuhlannut etkä edes mitään tuliaisia reissultasi tuo. On meinaan kahdeksan vuotta aika vitun pitkä aika ’olla palauttamassa ruohonleikkuria Bregovicille’!” totesi silminnähden liikuttunut Zelen lopuksi.

4 vastausta aiheeseen “Karadzicin vaimo kyllästynyt sotilaiden jatkuvaan ramppaamiseen”

Kun Milosevic on ollut jo muutaman vuoden vangittuna, niin Karadzic on ollut yliopettajana Milosevicin kehittämässä slobo-dan-do nimisessä taistelulajissa, joka on tarkoitettu raskaasti aseistetuille sotilaille aseettomia siviilejä vastaan. Ruohonleikkurin palauttaminen oli vain tekosyy, Karadzicilla on edelleen kovasti kysyntää Serbiassa vaikka Bosniassa ja Kosovossa ei enää olekaan lajin harjoitusleirejä. Antautuminen ei tule kyseeseen varsinkaan kun EU-jäsenyydelle on asetettu muitakin edellytyksiä.

Oliko juuri slobo-dan-do’ssa se ukemi taaksepäin täysvarustuksen kanssa sekä se kuollettava isku yli 400 kilometrin etäisyydeltä?

Jälkimmäinen onnistuu Holly-wood-do taistelulajissa pahiksia vastaan, suurvaltojen armeijat yrittävät parhaansa mukaan samaa milloin ketäkin vastaan. Slobo-dan-do’ssa ei tarvita ukemia.

Toi journalistin kommentti sai kyllä aikaan pienimuotoisen perseen repeämisen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lontoon poliisi ampui 30 ihmistä IRA:n aseidenlaskutilaisuudessa

(LONTOO) Iltapäivällä Lontossa pidetty Irlannin tasavaltalaisarmeijan IRA:n juhlallinen aseidenlaskutilaisuus muuttui verilöylyksi, kun juhlapaikan ohi kulkeneet poliisit arvelivat aseet kädessä kulkeneita...

Close