Kategoriat
Sähkeet

Kansanradiosähkeet keskiviikoksi

Meidän rahoilla – On se niin väärin, kun Helsingin herrat vaan palkkojansa nostaa, kuten eduskunnassakin on nyt nähty, eikä pienelle ihmiselle jää mitään käteen. Ja meidän rahoilla ne korotukset ja hienot lounaat maksetaan! Leipäjonoon tässä kai on pian mentävä. Ei muuta, kiitos.
Kansan kukkarolla- On se niin väärin, kun se nyt on näitä Fryckmanin ja mitä niitä on oikeudenkäyntejä katsellessa että kun Helsingin herrat varastaa meidän verorahoja ja saavat vaan parin vuoden tuomioita, kun meidänkin Anttoni varasti naapurin kiulun ja turpiinsa sai.
Kulttuurin puolesta – Jo Karjalan kunnailla lehtii puu, jo Karjalan koivikot tuuhettuu. Käki kukkuu siellä ja kevät on, vie sinne mun kaipuuni pohjaton.

3 vastausta aiheeseen “Kansanradiosähkeet keskiviikoksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *