Kategoriat
Kotimaa

Rabbijuoppoja yhä liikkeellä runsaasti

(JERUSALEM/KOTKA) Vielä juhannuksen paluuliikenteen rauhoituttuakin on liikkeellä useita rabbijuoppoja, muistuttaa liikkuva poliisi. Liikenteelle vaarallisia rabbijuopot voivat olla, milloin he asettuvat ajoradalle väittelemään filosofisista ja uskonnollisista kysymyksistä.
”Esimerkiksi Gershom Scholemin näkemykset historiasta ja pelastuksen luonteesta ovat kuumentaneet vieläkin tunteita. Ja kyllähän alkoholi tietysti lyhentää ratkaisevasti reaktioaikaa, joten esimerkiksi kuolleen meren kääröjä ponnekkaasti siteeraava rabbijuoppo tuskin ymmärtää lähestyvää autoa väistää” kertoo ylikonstaapeli Sakari Meshuggah liikkuvasta poliisista.
”Menkää pois, typerät goyim” kommentoi tilannetta puolestaan pääministeri Ariel Sharon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Guantanamon tukikohta suljetaan laajan putkiremontin vuoksi

(RANUA) Yhdysvaltain vankileiri Guantanamossa Kuubassa joudutaan sulkemaan toistaiseksi. Yhdysvaltain putkimiesliiton puheenjohtaja rev. Jello Biafran mukaan syynä tähän on laajamittainen putkistoremontti....

Close