Kategoriat
Seksivau Talous

Paperiteollisuuden työtaistelu ratkaistaan kädenväännöllä

(TUURI) Pahasti lukkiutuneeseen paperiteollisuuden työsopimuskiistaan on löytymässä ratkaisu yllättävältä taholta. Kauppias Vesa Keskinen ilmoitti maanantaina, että kiista ratkaistaan perisuomalaiseen tapaan kädenväännöllä pahimpien riitapukarien, Paperiliiton Jouko Ahosen sekä Metsäteollisuus ry:n Arto Tähtisen välillä.
Keskisen mukaan hän järjestää tapahtumaa varten erityisen Miljoona Käden Vääntö -tapahtuman, jossa varsinaisen ottelun lisäksi esiintyy eturivin suomalaisia artisteja sekä opetetaan kävijöille suomenkielen oikeinkirjoitussääntöjä ja arpajaislakia. Molemmat työkiistan osapuolet ovat suostuneet Keskisen sovintoesitykseen.
Ottelu järjestetään juhannusaattona ja lippuja myydään Lippupalvelun pisteissä, Paperiliiton lakkoavustuksen hinnalla. Tiettävästi myös Veikkaus on ottamassa kädenvääntöottelun pitkävetolistalleen.

6 vastausta aiheeseen “Paperiteollisuuden työtaistelu ratkaistaan kädenväännöllä”

Tuohan nyt riippuu siitä puhutaanko suomenkielestä vai suomenruotsista. Suomen kieliä on nääs kaksi.

Mutta kun pitkävedossa on myös tasapeli. Mitäs sitten, työsulku jatkuu ja seuraa uusintaottelu, Kaksi Miljoona Käden Vääntö?

Tiedemaailmassa on viime aikoina kohistu Science-lehdessä julkaisemistani tutkimustuloksista, joiden mukaan ainoastaan kädelliset harrastavat kädenvääntöä. Jatkotutkimuksissa on selvitettävä, rajautuuko kyseinen harrastus ainoastaan ns. korkeampiin kädellisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yleisradio aloittaa viittomakieliset uutiset radiossa

(TOHLOPPI) Yleisradio aikoo laajentaa palvelutarjontaansa, tiedotti yhtiö maanantaina. Uutena aluevaltauksena ovat Radio Suomen ja Ylen Ykkösen taajuuksilla aloitettavat viittomakieliset uutiset....

Close