Kategoriat
Politiikka

Lehden 1-vuotisjuhlaerikoisnumero: SDP löysi kadonneen selkärankansa

(VAANILA) Suomen sosialidemokraattisessa puolueessa SDP:ssä koettiin historiallisia hetkiä viime viikon lopulla, kun sen eduskuntaryhmä löysi puolueen pitkään kadoksissa olleen selkärangan osia. Löytö tehtiin eduskuntatalossa samoihin aikoihin rajavalvonnan poikkeuslakiesityksen ensimmäisten käsittelyjen kanssa.
Eduskuntaryhmän puheenjohtajan Jouni Backmanin mukaan löytö on historiallisesti ja arkeologisestikin merkittävä, sillä SDP:n selkärangan uskottiin kadonneen jäljettömiin viimeistään Holkerin hallituksen aikana, ja 1990-luvun lopulle tultaessa sen olemassaolosta oli tullut enää Pyhän Graalin kaltainen myytti ja legenda.
”Mutta sitten pari päivää sitten SDP:n nuorisojärjestön pikku pioneerit havaitsivat valiokuntasalien edustalla tehdyissä kaivauksissa kummallisia jäänteitä, jotka osoittautuivat puolueen selkärangan kahdeksi nikamaksi. Voitte kuvitella, että riemu oli suuri”, Backman iloitsi.
Selkärangan osat asetetaan näytteille eduskunnan lisärakennuksen aulaan. Backmanin mukaan SDP ei kuitenkaan aio ottaa niitä enää uudelleen käyttöön.

2 vastausta aiheeseen “Lehden 1-vuotisjuhlaerikoisnumero: SDP löysi kadonneen selkärankansa”

Demarit ovat pitkään olleet alligaattoreiden suurinta herkkua, kun ovat olleet täysin selkärangattomina helppoja syötäviä. Toivottavasti nämä löytyneet nikamat eivät pääse missään vaiheessa tukkimaan ruoansulatuskanavia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden 1-vuotisjuhlanumero: Kiva kesäinen jäätelötesti

(VERANTA) Kyynpuremien, borrelioosin ja hukkumiskuolemien lisäksi kesän makuja on ehdottomasti jäätelö. Mikä herättäisikään herkemmin lapsuuden kesien auvoisia muistoja; kuinka kioskilta...

Close