Kategoriat
Sähkeet

Lehden 1-vuotiserikoisnumero: Juhlasähkeet maanantaiksi

Pyromaanien juhannusjuhlat peruttu – Viranomaiset ovat kieltäneet Suomen pyromaanien yhdistystä järjestämästä perinteisiä juhannusjuhliaan. Yhdistys oli pyytänyt lupaa noin kolmensadan kokon ja parinkymmenen omakotitalon sytyttämiseen Lohjalla. ”Halusimme vain sytyttää yön tuleen”, valitteli pyromaani Jimi Ovi.
Saksan neofasistien juhannusjuhlissa tutut teemat – Eurooppalaiset uusnatsit kokoontuvat viettämään perinteisiä juhannusjuhliaan tuttuun tapaan Saksaan. Juhlat järjestetään tänäkin vuonna kansallissävytteisellä Veri ja maa -teemalla. ”Haluamme vain sytyttää Euroopan tuleen”, selitti sturmbannfuhrer Heinrich Sobibor.
Afrikassa ei edelleenkään juhannusjuhlien aihetta – Yhdessäkään Afrikan valtiossa ei järjestetä tänäkään vuonna minkäänlaisia juhannusjuhlia. Paikallisten mukaan juhlan aihetta ei juuri ole eikä ole tulossakaan. Suomalaisten juhlaintoon grillikesteineen suhtauduttiin kuitenkin myönteisesti. ”Ai miten kiva”, totesi sudanilainen Abdul ibn-Assad nälkäkuoleman partaalta.

3 vastausta aiheeseen “Lehden 1-vuotiserikoisnumero: Juhlasähkeet maanantaiksi”

[i]Hukkuneiden juhannusjuhlat perinteikkäästi[/i] – (BORNAINEN) Suomen hukkuneiden keskusliitto muistuttaa jälleen jäsenkampanjansa kynnyksellä aukinaisten sepalusten vaaroista avovesillä. Mittuvaari on muutoinkin vaaroja täynnä muuallakin kuin Lapissa, jossa on myös sääskiä, susia ja Suurlähettiläät keikalla. ”Viime kesänä Ranuanmeren juhanneksessä multa hukku tota teltta ja tyttöystävä. Teltta tuli sit viikon päästä takas mut muijaa ei oo näkyny sen koomin”, toteaa ammatti-kiertokoulunkävijä [i]Veka Pultti[/i] Juukasta. Tyypillisiä midsomerin hukkumistapauksia ovatkin juuri muisti, lompakko ja neitsyys. Tyyylikkäästi mustaan pukeutunut pianveljeilijä ja lähetysraappaaja [i]Sulo-Eerik Takiainen[/i] kommentoi lähestyvää keskikesän juhlaa seuraavasti: ”Joo jäi nääs sprigi päälle velipojan hautajaisista kun se hukku tossa muutama viikko sitten sakokaivoon, kun äiti oli kieltänyt sitä järvessä uimasta. Mulla on tänä juhannuksena missio, yksikään näistä ei huku vaan löytää kaipaajansa, toteaa Takiainen ahtaessaan 3000 oluttölkkiä ja 300 votkapulloa hiaceensa. ”Omaan käyttöön, omaan käyttöön, öh heh heh, kyllä rajavartioiden palkkataisto on kaikkien yhteinen asia”, huikkaa Sulo-Erik ennen kaasuttamistaan kohti valon ja ilon juhlaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden 1-vuotisjuhlaerikoisnumero: SDP löysi kadonneen selkärankansa

(VAANILA) Suomen sosialidemokraattisessa puolueessa SDP:ssä koettiin historiallisia hetkiä viime viikon lopulla, kun sen eduskuntaryhmä löysi puolueen pitkään kadoksissa olleen selkärangan...

Close