Kategoriat
Kotimaa Talous

Tutkimus: Sairaanhoitajien palkka voisi kohota jopa 2000%

(HUUVARI) Paperityöntekijöiden ahneus ajaa sairaanhoitajat köyhyysloukkuun, paljastaa torstaina julkistettu ei-missään-nimessä-Metsäteollisuuden-tilaama tutkimus. Varmasti todenmukaisen selvityksen mukaan sairaanhoitajien palkkoja oltaisiin valmiit nostamaan jopa 2000 prosenttia ensi tiistaihin mennessä, jos Paperiliitto suostuisi taipumaan käynnissä olevassa työtaistelussa.
”Tutkimus osoittaa vastaansanomattomasti, että pelkästään paperimiesten pohjattoman ahneuden takia sairaanhoitajilla on niin huonot palkat ja muut työehdot. Sama pätee lastentarhanopettajiin. Ja työttömiin. Ja afrikkalaisiin”, kertoo epäilyttävän tutunkuuloinen tutkija Timo Poranen.
”Meillä on huonot palkat. Paperimiehillä ei ole. Paha paperimies. Meniks oikein? Joks mä voin mennä?”, totesi paikalle väkisin raahattu sairaanhoitaja Katariina Satakieli.
Selvitystyön edetessä paljastui Porasen mukaan myös monia muitakin hämmentäviä seikkoja paperimiesten salaliiton muista yhteiskunnallisista vaikutuksista.
Paholaisen kätyreitä
”Itse asiassa tutkimuksen edetessä kävi myös ilmi, että paperimiehet ovat syyllisiä maapallon ilmastonmuutokseen, George W. Bushin uudelleenvalintaan ja Jeesuksen ristiinnaulitsemiseen sekä sairaanhoitajien huonoihin palkkoihin. Joko mainitsin sairaanhoitajien huonot palkat?”, jatkaa Poranen.
Hämmentävimmän mutta vielä kiistanalaisen löydön mukaan paperimiehet myös osallistuisivat Valpurinöinä salaperäisiin riitteihin ja uhraisivat vuohipukkien verta sarvipäisille jumaluuksille. Porasen mukaan asiaa ei ole voitu vahvistaa, mutta huomauttaa, että sairaanhoitajillakin on huonot palkat, joten paperimiehilläkin pitäisi olla.
”Solidaarisuutta hei työväenliike. Minäkin tunnen yhden Arskan joka ei saa yhtään palkkaa. Minusta kaikkien palkat olisi yhteisen hyvän nimissä syytä laskea Arskan tasolle”, muistuttaa Poranen.

Yksi vastaus aiheeseen “Tutkimus: Sairaanhoitajien palkka voisi kohota jopa 2000%”

Niin ja yksi paperimies oli tainnut käydä päntiönään Afrikassa ”tapaamassa” Kongon mandrilleja. Hyi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia vaihtaa sloganinsa

(SALO) Matkapuhelinjätti Nokia aikoo vaihtaa iskulauseensa, sloganinsa, paremmin yhtiön uuteen hallintomalliin sopivaksi. Yhtiö ilmoitti jokin aika sitten vaihtavansa osakeyhtiöstä uskontokunnaksi....

Close