Kategoriat
Seksivau

Matin ja Mervin välirikon syy selvisi – Matti selvisi

(TYRVÄÄ, KKO) Kansakuntaa kohahduttaneen mäkihyppylegenda Matti Nykäsen ja tämän Mervi-vaimon uumoillun eron syyt ovat paljastuneet. Toisella korvalla kuultujen sisäpiiritietojen mukaan Nykästen liitto kaatui Matin vankilomaan, jolloin tämä näki vaimonsa ensimmäistä kertaa selvin päin.
”Jumalauta…ei jumalauta…mä olen varmaan ollut perseet olalla”, olivat Matin ensikommentit vankilan portilla hatusta vedettynä.
”Jumalauta mä olen ollut niiiin perseet”, analysoi Matti ensijärkytyksen lievennyttyä, vinkkasivat toimituksen itse keksimät Nykästen perhetutut.

4 vastausta aiheeseen “Matin ja Mervin välirikon syy selvisi – Matti selvisi”

Vaikka pitäisikin paikkansa että se Kassi-Alma on laihtunut 30 kiloa, niin paino lienee edelleen hyvinkin kolminumeroinen. Ei taida lastenosastolta kuitenkaan löytyä sopivia vaatteita, ja mallimarkkinatkin lienevät aika kapeat. Jos väitetyistä kosimakirjeiden lähettäjistä edes joku ei ole avohoidossa niin varmaan kannattaisi tarttua oitis tilaisuuteen.

Kuten Muodonmuutoksesta olemme oppineet: ”Ei ole rumia naisia. On vain köyhiä naisia.” Mervikin voisi polttaa isin rahoja plastiikkakirurgiaan ja jo rupeaisivat miehillä viisarit väpättämään. Toisaalta mikään ei poista sitä mielikuvaa kännisestä, läähättävästä ja punanaamaisesta Matista pomppimassa Mervin päällä. Yritä nyt siinä sitten harrastaa seksiä oli partneri sitten minkänäköinen tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaisen jääkiekon iso kuva laajenee

(WIEN) Suomalaisen jääkiekon iso kuva laajeni jälleen eilen. Kuvan kasvu alkoi heti aamulla, ja jatkui kiihkeänä myöhäiseen iltaan asti. Lehden...

Close