Kategoriat
Seksivau

Elokuvatarkastamo vapauttaa joukon kiellettyjä elokuvia

(TRALLA LA) Suomen elokuvatarkastamo on päättänyt antaa esitysluvat joukolle tähän asti kiellettyjä elokuvia. Ensi-iltaan saapuu lähikuukausien aikana useita ennennäkemättömiä suomalaisia leffaklassikoita, joista on tähän asti kiertänyt maassamme vain heikkolaatuisia videokopioita. Jotkut elokuvista ovat odottaneet päivänvaloon pääsyä jopa kymmeniä vuosia.
Pääsensori Terttu Kukkahatun mukaan tarkastamo päätti vapauttaa filmejä, joiden kieltoperusteet eivät nyky-yhteiskunnassa enää ole päteviä. ”Televisio suoltaa nykyisin sen sortin pornografiaa ja muuta soodaa että näiden vaikutus on sen rinnalla yks paskan lati”, Kukkahattu sanoo kukkahattu päässään.
Kesän alussa leffafriikit pääsevät nauttimaan mm. 1950-luvun alussa valmistuneesta, ulkopoliittisesti kiistanalaisesta TJ Särkän Tolstoi-filmatisoinnista Erillissota ja -rauha, sekä rajoja rikkovaksi tarkoitetusta Pekka ja Pätkä sodomiitteina -hupailusta. Myöhemmin teattereihin tulevat esimerkiksi Niskavuori vetää perseet vuodelta 1949, huume-epäilyjen takia hyllytetty Dullaa, komisario Palmu ja sotilasfarssi Jees, nuorta lihaa, sanoi sotamies Ryhmy.
Internetin keskustelupalstoilla on sitkeästi kiertänyt huhu, jonka mukaan kaikki Uuno Turhapuro -elokuvat aiottaisiin myös vapauttaa esityskiellosta, mutta Kukkahattu kiistää tiedot. ”Ei helvetissä”, hän toteaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Elokuvatarkastamo vapauttaa joukon kiellettyjä elokuvia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Imaginääriset kiekkosähkeet perjantaille

Suomi piti johtoasemansa - Leijonamiehistö näytti taistelijanluonteensa läpi MM-turnauksen iskemällä heti pelien alussa kahden kolmen maalin johdon ja pitämällä sen...

Close