Kategoriat
Kotimaa

Alimittaiset pääsevät poliiseksi

(KISSALA) Poliisikoulun valintaperusteita muutetaan niin, että tähän mennessä alimittaisina rannalle päässeet voivat 15. toukokuuta alkaen hakea tehtäviin. Kokorajoituksen poistumista perustellaan siirtymisellä kokonaisvaltaisempaan arviointiin.
”Poliisissa on monenlaisia tehtäviä. Esimerkiksi talousrikostutkinnassa koolla ei ole vaikutusta”, vakuuttaa Ron Pohjoismäki Poliisikoulun valintayksiköstä. Nykyisten säädösten mukaan alle 25-senttisillä ei ole poliisikoulun penkeille asiaa. ”De facto -rajahan on roikkunut, killunut ja heilunut jossain kolmenkymmenen paikkeilla”, kertoo poliisiylijohtaja John Salminen lahjetta polven korkeudelta rapsuttaen.
Uudet ohjeet antavat poliisikoululle paljon joustavammat valintakriteerit. ”Jos on vakaa työntö, paksuutta sen verran ettei peukku ja etusormi yllä ympäri tai pystyy laukeamaan komennosta, on hyvät mahdollisuudet päästä sisälle, korjaan poliisiksi”, Salminen sanoo ja vaihtaa punttia.
Naisten mittojen rajana säilyy 90-60-90.

4 vastausta aiheeseen “Alimittaiset pääsevät poliiseksi”

Kenttätyössä aseen käsittelytaito onkin äärimmäisen tärkeä ominaisuus. Missään nimessä ei saa tulla vahinkolaukauksia, sillä ensisijaisesti on pidätettävä. Oleellista on myös hallita pamputuksen jalo taito. Käsirautojen tunteminen entuudestaan lasketaan eduksi.

Tampereella on parhaat putkat, suosittelen lämpimästi. Palvelu on kohteliasta ja ripeää. Pasilaa en suosittele kenellekkään.

Asian vierestä.
Näin ateistina katsoen on tuo koraanin häpäisy aika hulvatonta. En minäkään repisi pelihousujani vaikka ”Pääomaa” uitettaisiin Teollisuus&työnantaja-poppoon riistäjien samppanjalaseissa Palacen kekkereissä.
Epätoivoinen lukija toivoo hieman Lehden kirjoittajien terävää suhteellistamista tässä asiassa.

Olettekos muuten kuulleet kirurgista, joka pystyy vaikeissakin kenttäolosuhteissa tekemään käden käänteessä elinsiirron? … Nimittäin puntista toiseen, heh heh hee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuolleen paavin ihmetekoa odotellaan Vatikaanissa

(VATIKAANI) Paavi Benedictus XVI on ilmoittanut haluavansa kiirehtiä edeltäjänsä autuaaksijulistamista. Ongelmalliseksi tilanteen tekee Vatikaanin tiedotuksen mukaan se, että kuolleelta paavilta...

Close