Kategoriat
Paavi

Kuolleen paavin ihmetekoa odotellaan Vatikaanissa

(VATIKAANI) Paavi Benedictus XVI on ilmoittanut haluavansa kiirehtiä edeltäjänsä autuaaksijulistamista. Ongelmalliseksi tilanteen tekee Vatikaanin tiedotuksen mukaan se, että kuolleelta paavilta edellytetään ainakin yhtä kuoleman jälkeistä ihmetekoa ennen prosessin aloittamista.
”Niin, ei tässä nyt vielä niin ihmeitä, ei kun nyt! Nyt!!… ei sittenkään” totesi Benedictus XVI lehden erikoishaastattelussa nähdessään tuulen heiluttavan ikkunaverhoa, ja jatkoi ”Ei tässä tosiaan vielä NYT!!! NYT SE TAPAHTUU NYT!!!… ei sittenkään vielä”, kuullessaan auton kulkevan ohi.

”Aiemmissakin
toivomisen varaa”

Kriittisimmät katolisen kirkon jäsenet ovat suhtautuneet epäilevästi myös monien aiempien autuaaksi julistettujen paavien postuumeihin ihmetekoihin. Esimerkiksi paavi Innocentius XI julistettiin autuaaksi tämän muutettua useilla italialaisilla maatiloilla viinimarjamehu ja hiiva viiniksi vain kahden kuukauden aikana. Yksi äänekkäimmistä kriitikoista on pastori Mandrake Kit Walker:
”Benedictus XI muutti teen kylmäksi. Johannes XXIII jätti ihmeellisen vaatimattomuuden merkkinä ihmeen kokonaan tekemättä. Ja oma suosikkini, Pius IX liikutti todistettavasti viinikannua itseään kohti, joskin kahdeksan kuukautta ennen kuolemaansa.”
Myös nykyinen paavi myöntää järjestelmän ei-täydelliseksi.
”Onhan tämä ihan vitun tyhmää”, totesi Benedictus XVI.

5 vastausta aiheeseen “Kuolleen paavin ihmetekoa odotellaan Vatikaanissa”

Lehden toimitus voisi korjata tilanteen ja julistaa vaikka nykyisenkin paavin autuaaksi.

Minä en vieläkään käsitä, mikse se Kardinaali Nazinger ottanut taiteilijanimekseen Paavi Mute Stumm 44???
Tsekatkaa myös musiikkivideot Molvanian, tuon Keski-Euroopan Helmen nettisivuilta!

Heittäisin paavin aterian veteen mutta kun se raasu kuolisi nälkään kun on niin paavikänneissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Arto Melleri tapasi Matti Pellonpään

(ELITE) Runoilija Arto Melleri tapasi perjantai-iltana näyttelijä Matti Pellonpään. Kohtaaminen sattui äkkiarvaamatta, valomerkin tultua varoittamatta, Puukkobulevardilla. Pellonpää kertoi ehtineensä jo...

Close