Kategoriat
Sähkeet

Uudet paavisähkeet perjantaille

Vatikaani: paavi ei ole koomassa – Vatikaanin tiedotus on kiistänyt tuoreeltaan väitteet, joiden mukaan paavi Johannes Paavali II olisi koomassa. Useat italialaiset tiedotusvälineet ovat esittäneet kyseisen väitteen päivän mittaan. Tiedotusvälineiden mukaan paavi vaipui koomaan vuonna 1997, eikä hänen tilassaan ole sen jälkeen tapahtunut muutoksia parempaan.
Vatikaani: seuraava paavi ei ole koomassa – Vatikaanin tiedotus on kiistänyt tuoreeltaan väitteet, joiden mukaan paavi Johannes Paavali II:n seuraaja olisi koomassa. ”Kuka tahansa virkaan nousee, voimme taata, ettei hän missään tapauksessa ole koomassa” todetaan vatikaanin vast´ikään julkaisemassa bullassa.
Vatikaani: Paavi ei vieläkään ole koomassa – Vatikaanin tiedotus on kiistänyt tuoreeltaan väitteet, joiden mukaan paavi Johannes Paavali II olisi koomassa. ”Paavia on pyritty saamaan koomaan jo useilla eri tavoilla, mutta se perkele senkun potkii” totesi nimettömänä pysytellyt kardinaali Lehden erikoishaastattelussa pannumyssyä päähänsä sovitellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pakollisen paavin sisältävät sähkeet torstaille

Paavi mukaan Tähtien Sotaan - Johannes Paavali II on saanut pienen osan pian ensi-iltansa saavassa Tähtien sota -elokuvasaagan kolmannessa episodissa,...

Close