Kategoriat
Paavi

Uuden paavin vaalia pidetään yhä merkittävänä tapahtumana

(ABSURDISTAN) Vatikaanin ilmoituksen mukaan uuden paavin valitseva konklaavi alkaa maanantaina 18. huhtikuuta. Ympäri maailmaa uuden paavin valintaa pidetään tärkeänä tapahtumana. Erityisen tärkeänä asiaa pidetään katolisen kirkon piirissä.
”On se tärkeää. Sillä on ihan oikeasti merkitystä, että kuka siellä pannumyssyn alla istuu, on sillä” totesi vatikaanin tiedottaja Joaquin Navarro-Valls Lehden haastattelussa. ”On ihan oikeasti” Navarro-Valls jatkoi vielä tovin aikaa kaikkien poistuttua paikalta.
Uuden paavin odotetaan vatikaanin tiedotteen mukaan saavan aikaan ”vaikka mitä”. Tiedotteessa myös alleviivataan sitä, ettei kyseessä suinkaan ole äärimmäinen broilerivirka, jota kykenisi hoitamaan vaikka vähän heikomminkin koulutettu simpanssi. Paavinvaalin kestosta ei toistaiseksi ole esitetty arvioita.

6 vastausta aiheeseen “Uuden paavin vaalia pidetään yhä merkittävänä tapahtumana”

Ehdottomasti! Suomen katoton kirkko tukee Paavo Lipposta paavin jopiin. Saadaan pohjoinen ulottuvuus myös Vatikaanin munkkien kirjaamaksi.

Eiköhän Ilkka Kanerva ole ennemminkin tuonne tyrkyllä. Mies tunnetaan kristillistä elämäntavoista ja on muutenkin marionettiainesta.

Nimeni ei ole IESVS NASARENVS, kuten sijaiseni ovat kirjoittaneet. Tulen vapauttamaan maanpäälisen sijaiseni tehtävästä, kunhan ensin voitan Paratiisin Business Opportunity Manager-tittelin.
Terveisiä Jartsu Liberaattorille!
PS. Jumala sanoi ristillä vapauttaessaan minut tehtävästä ”Ihsous, jollain oudolla tavalla Mä rakastan sinua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia suunnittelee yhtiörakenteen muutosta

(SALO) Matkapuhelinjätti Nokia suunnittelee Lehden saamien tietojen mukaan merkittäviä muutoksia liiketoimintaorganisaatioonsa. Asiaa valmistellut yhtiön hallituksen nimittämä työryhmä on tiettävästi jättänyt...

Close